Vali Öztürk Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı

Siyaset 08.01.2014 - 09:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Vali Öztürk Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı

Vali Sebahattin Öztürk Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısına Katıldı
Toplantının başında Kent Konseyi Kurulu üyeleriyle tanışan Vali Öztürk, Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt’dan çalışma grupları ve yapılan çalışmalar hususunda bilgi aldı.           Vali Öztürk, toplantıda Antalya’nın modernleştiğini sorunlarından anlayabileceğimizin altını çizerek; “Nitekim şehir büyüdükçe ve geliştikçe altyapı, ulaşım, nüfus ve kirlilik gibi sorunların da büyüdüğünü görmekteyiz. Kent sorunlarının çözümüyle ilgili olarak kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra Kent Konseyi gibi sivil toplum örgütlerinin de sorumluluk sahibi olmaları kentimiz için çok önemli bir faktördür. Gösterilen bu çaba ve çalışmalardan ötürü sizlere kentimiz adına teşekkürü bir borç bilirim.” dedi.           Yapılan görüşmelerin ve bilgilendirmenin ardından toplantı sona erdi.
Vali Sebahattin Öztürk Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısına Katıldı
Toplantının başında Kent Konseyi Kurulu üyeleriyle tanışan Vali Öztürk, Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt’dan çalışma grupları ve yapılan çalışmalar hususunda bilgi aldı.
 
        Vali Öztürk, toplantıda Antalya’nın modernleştiğini sorunlarından anlayabileceğimizin altını çizerek; “Nitekim şehir büyüdükçe ve geliştikçe altyapı, ulaşım, nüfus ve kirlilik gibi sorunların da büyüdüğünü görmekteyiz. Kent sorunlarının çözümüyle ilgili olarak kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra Kent Konseyi gibi sivil toplum örgütlerinin de sorumluluk sahibi olmaları kentimiz için çok önemli bir faktördür. Gösterilen bu çaba ve çalışmalardan ötürü sizlere kentimiz adına teşekkürü bir borç bilirim.” dedi.
 
        Yapılan görüşmelerin ve bilgilendirmenin ardından toplantı sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.