Vali Yılmaz İl Özel İdaresine ziyarette bulundu.

Gündem 06.09.2016 - 16:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Vali Yılmaz İl Özel İdaresine ziyarette bulundu.

Vali Şerif Yılmaz kurum ziyaretleri kapsamında İl Özel İdaresine ziyarette bulundu.
İl Özel İdaresini ziyaret eden Vali Yılmaz, Genel Sekreter Servet Olpak’tan genel brifing aldı. İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda düzenlenen brifing sunumunda Genel Sekreter Olpak kurumun genel durumu, devam eden çalışmalar ve 2016 yatırım programı ile ilgili sunum yaptı.   Genel Sekreter Yardımcıları Salih Yüksel, Nuri Çan, İç Denetçi Asım Ertilav ve Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu brifing sunumunda, Köylerin su durumları, İl Özel İdare sorumluluğunda bulunan köy yollarındaki çalışmalar, köy içi parke çalışmaları, su ve kanalizasyon gibi alt yapı çalışmaları ve köylerde devam eden diğer projelerle ilgili bilgi alan Vali Yılmaz, Hacılar Şantiyesindeki asfalt plenti tesisinin son durumuyla ilgilide bilgi aldı.   İl genelinde devam eden İl Özel İdaresi tarafından işlemleri yürütülen Kamu Kurumu yatırımları ve bu yatırımlar kapsamında devam eden inşaatlarla iligili bilgi alan Vali Yılmaz, devam eden yatırımların son durumları sorarak, teslim süreleri konusunda yüklenici firmalardan kaynaklı sıkıntılar olup olmadığı hakkında bilgi aldı. Kamu Kurumlarının proje aşamasında ki yatırımları ile ilgili de bilgi alan Vali Yılmaz, Genel Sekreter Olpak’tan aldığı genel brifing sonrası, programı dahilinde Encümen Toplantısına geçti.
Vali Şerif Yılmaz kurum ziyaretleri kapsamında İl Özel İdaresine ziyarette bulundu.
İl Özel İdaresini ziyaret eden Vali Yılmaz, Genel Sekreter Servet Olpak’tan genel brifing aldı. İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda düzenlenen brifing sunumunda Genel Sekreter Olpak kurumun genel durumu, devam eden çalışmalar ve 2016 yatırım programı ile ilgili sunum yaptı.
 
Genel Sekreter Yardımcıları Salih Yüksel, Nuri Çan, İç Denetçi Asım Ertilav ve Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu brifing sunumunda, Köylerin su durumları, İl Özel İdare sorumluluğunda bulunan köy yollarındaki çalışmalar, köy içi parke çalışmaları, su ve kanalizasyon gibi alt yapı çalışmaları ve köylerde devam eden diğer projelerle ilgili bilgi alan Vali Yılmaz, Hacılar Şantiyesindeki asfalt plenti tesisinin son durumuyla ilgilide bilgi aldı.
 
İl genelinde devam eden İl Özel İdaresi tarafından işlemleri yürütülen Kamu Kurumu yatırımları ve bu yatırımlar kapsamında devam eden inşaatlarla iligili bilgi alan Vali Yılmaz, devam eden yatırımların son durumları sorarak, teslim süreleri konusunda yüklenici firmalardan kaynaklı sıkıntılar olup olmadığı hakkında bilgi aldı. Kamu Kurumlarının proje aşamasında ki yatırımları ile ilgili de bilgi alan Vali Yılmaz, Genel Sekreter Olpak’tan aldığı genel brifing sonrası, programı dahilinde Encümen Toplantısına geçti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.