Vali Yılmaz, Erke ve Uğur ailelerinin evlatlarının nişan merasimine katıldı

Yaşam 18.12.2017 - 09:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Yılmaz, Erke ve Uğur ailelerinin evlatlarının nişan merasimine katıldı

Vali Şerif Yılmaz, Erke ve Uğur ailelerinin evlatları İsmail ve Beyza’nın nişan merasimine katıldı.
Katıldığı nişanda evlilik yolunda ilk adımı atan İsmail ve Beyza’nın yüzüklerini takan Vali Yılmaz, genç çifti ve ailelerini özel günlerinde yalnız bırakmayarak sevinç ve heyecanlarına ortak oldu. Yüzüklerin takılmasının ardından İsmail ve Beyza’yı tebrik ederek mutluluklar dileyen Vali Yılmaz, Erke ve Uğur ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. "Allah tamamına erdirsin" diyen Vali Yılmaz, "Çiftimize ve ailelerine huzurlu mutlu yarınlar diliyorum" dedi. Bir süre kaldığı nişanda aileler ve davetlilerle sohbet eden Vali Yılmaz, nişan merasiminin sonunda genç çift ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çekildikten sonra salondan ayrıldı.
Vali Şerif Yılmaz, Erke ve Uğur ailelerinin evlatları İsmail ve Beyza’nın nişan merasimine katıldı.

Katıldığı nişanda evlilik yolunda ilk adımı atan İsmail ve Beyza’nın yüzüklerini takan Vali Yılmaz, genç çifti ve ailelerini özel günlerinde yalnız bırakmayarak sevinç ve heyecanlarına ortak oldu.

Yüzüklerin takılmasının ardından İsmail ve Beyza’yı tebrik ederek mutluluklar dileyen Vali Yılmaz, Erke ve Uğur ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. "Allah tamamına erdirsin" diyen Vali Yılmaz, "Çiftimize ve ailelerine huzurlu mutlu yarınlar diliyorum" dedi.

Bir süre kaldığı nişanda aileler ve davetlilerle sohbet eden Vali Yılmaz, nişan merasiminin sonunda genç çift ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çekildikten sonra salondan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.