Vali Yılmaz’dan hem açılış, hem nikah şahitliği

Gündem 03.12.2017 - 22:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Yılmaz’dan hem açılış, hem nikah şahitliği

Vali Yılmaz, Bucak’ta yapımı tamamlanan Nikâh Salonunun açılışını yaptı
Vali Şerif Yılmaz, Bucak ilçesinde yapımı tamamlanan Belediye Nikâh Salonu'nun açılışını yaparken, akabinde salonda kıyılan ilk nikâhta genç çiftlerin nikâh şahitliğini yaparak Avcı ve Çin ailelerinin mutluluklarına ortak oldu. Bucak Yeni Mahalle Parkı içerisine yapılan nikâh salonu açılışına başta Vali Şerif Yılmaz olmak üzere, Milletvekili Bayram Özçelik, Milletvekili Reşat Petek, Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, Genel Sekreter Servet Olpak, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, il genel meclis üyeleri, vatandaşlar katıldı. Açılış öncesi Bucak Kaymakamı, Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin ve Vali Şerif Yılmaz konuşma yaptı. Konuşmaların ardından ilçe müftüsü İsak Göksel'in yaptığı duanın ardından Vali Yılmaz ve protokol tarafından yeni nikâh salonunun açıldı. Belediye Başkan V. Kaymakam Sezgin tarafından yeni salonda kıyılan ilk nikâhta genç çiftler Soner ve Şeyma'nın nikâh şahitliğini Vali Yılmaz,  Milletvekili Özçelik ve Milletvekili Petek yaptı. Kıyılan nikâhın ardından her iki aileye de hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Yılmaz evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim ederek genç çifti tebrik etti, mutluluklar temenni etti.  Evlilik cüzdanını sunarken 3 Aralık'ın Dünya Engelliler günü olduğuna dikkat çeken Vali Yılmaz, evliliğin sabır isteyen çok önemli bir müessese olduğunu ifade ederek önemli olan beyinlerdeki engellerin kalkması, beyinlerdeki engelleri kaldırdıktan sonra mutluluk ve huzurun kendiliğinden geleceğini ifade etti. Soner ve Şeyma’ya evlilik cüzdanlarını Vali Yılmaz verirken, Milletvekilleri Petek ve Özçelik'te genç çiftlere Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti. Vali Yılmaz nikâh salonu açılışı öncesi yaptığı konuşmasında; “İlk nikâh merasiminin olduğu gün salonun açılışını gerçekleştirelim denilmiş. Açılışını gerçekleştirmek için bir araya geldik. İnşallah burada huzurlu evliliklerin temelleri atılır. Nikâh salonunun açılışının yanı sıra bugün ayrıca ilçemizde ilimiz içinde önemli Antalya Burdur karayolu Bucak geçişinde tamamlanan köprülü üst geçitlerimiz trafiğe açılacak. İnşallah bugün ilk geçişi vatandaşlarımızla beraber gerçekleştireceğiz. Bu hizmetin gerçekleşmesinde bize destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımıza, Karayolları Genel Müdürümüze ve Sayın Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu üst geçitleri insanlarımız kazasız belasız bir şekilde hayırlı günlerde kullanırlar.  Nikâhını gerçekleştireceğimiz gençlerimize de sağlıklı, huzurlu mutlu yarınlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Vali Yılmaz, Bucak’ta yapımı tamamlanan Nikâh Salonunun açılışını yaptı

Vali Şerif Yılmaz, Bucak ilçesinde yapımı tamamlanan Belediye Nikâh Salonu'nun açılışını yaparken, akabinde salonda kıyılan ilk nikâhta genç çiftlerin nikâh şahitliğini yaparak Avcı ve Çin ailelerinin mutluluklarına ortak oldu.

Bucak Yeni Mahalle Parkı içerisine yapılan nikâh salonu açılışına başta Vali Şerif Yılmaz olmak üzere, Milletvekili Bayram Özçelik, Milletvekili Reşat Petek, Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, Genel Sekreter Servet Olpak, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, il genel meclis üyeleri, vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi Bucak Kaymakamı, Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin ve Vali Şerif Yılmaz konuşma yaptı. Konuşmaların ardından ilçe müftüsü İsak Göksel'in yaptığı duanın ardından Vali Yılmaz ve protokol tarafından yeni nikâh salonunun açıldı.

Belediye Başkan V. Kaymakam Sezgin tarafından yeni salonda kıyılan ilk nikâhta genç çiftler Soner ve Şeyma'nın nikâh şahitliğini Vali Yılmaz,  Milletvekili Özçelik ve Milletvekili Petek yaptı. Kıyılan nikâhın ardından her iki aileye de hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Yılmaz evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim ederek genç çifti tebrik etti, mutluluklar temenni etti.  Evlilik cüzdanını sunarken 3 Aralık'ın Dünya Engelliler günü olduğuna dikkat çeken Vali Yılmaz, evliliğin sabır isteyen çok önemli bir müessese olduğunu ifade ederek önemli olan beyinlerdeki engellerin kalkması, beyinlerdeki engelleri kaldırdıktan sonra mutluluk ve huzurun kendiliğinden geleceğini ifade etti. Soner ve Şeyma’ya evlilik cüzdanlarını Vali Yılmaz verirken, Milletvekilleri Petek ve Özçelik'te genç çiftlere Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

Vali Yılmaz nikâh salonu açılışı öncesi yaptığı konuşmasında; “İlk nikâh merasiminin olduğu gün salonun açılışını gerçekleştirelim denilmiş. Açılışını gerçekleştirmek için bir araya geldik. İnşallah burada huzurlu evliliklerin temelleri atılır.

Nikâh salonunun açılışının yanı sıra bugün ayrıca ilçemizde ilimiz içinde önemli Antalya Burdur karayolu Bucak geçişinde tamamlanan köprülü üst geçitlerimiz trafiğe açılacak. İnşallah bugün ilk geçişi vatandaşlarımızla beraber gerçekleştireceğiz.

Bu hizmetin gerçekleşmesinde bize destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımıza, Karayolları Genel Müdürümüze ve Sayın Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu üst geçitleri insanlarımız kazasız belasız bir şekilde hayırlı günlerde kullanırlar.  Nikâhını gerçekleştireceğimiz gençlerimize de sağlıklı, huzurlu mutlu yarınlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.