Vali Yılmaz, Damla Projesi Gönüllüsü Öğrencilerle Yemekte Buluştu

Gündem 13.08.2017 - 11:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Yılmaz, Damla Projesi Gönüllüsü Öğrencilerle Yemekte Buluştu

Vali Yılmaz, Damla Projesi Gönüllüsü Öğrencilerle Yemekte Buluştu
Vali Şerif Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 4 yıldır yürütülen Damla Projesi kapsamında ülkemizin çeşitli illerinden Burdur'a gelen gönüllü üniversite öğrencileriyle yemekte bir araya geldi.   Sohbet ortamında geçen yemek programında Vali Yılmaz, öğrencilere yaz tatilini gönüllü olarak bu sosyal sorumluluk projesine ayırdıkları için teşekkür ederek, diğer öğrencilere de bu durumun örnek olmasını istedi. Çok önemli olarak değerlendirdiği bu projenin hem kültürlerin, kaynaşmasına hem de birlik ve beraberliğin pekişmesine katkı sağladığını söyleyen Vali Yılmaz, bu proje sayesinde hem öğrencilerimiz zengin Anadolu kültürümüzün değişik bölgelerini kültürlerini tanımış oluyorlar, hemde vatandaşlarımız ziyaret edilerek manevi olarak bazı değerlerimiz yaşatılmış oluyor diyerek öğrencileri bu önemli projede yer aldıkları için kutladı. Yemekte Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri ve Proje Sorumlusu Metin Ayvazoğlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’da yer aldı.    
Vali Yılmaz, Damla Projesi Gönüllüsü Öğrencilerle Yemekte Buluştu
Vali Şerif Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 4 yıldır yürütülen Damla Projesi kapsamında ülkemizin çeşitli illerinden Burdur'a gelen gönüllü üniversite öğrencileriyle yemekte bir araya geldi.
 
Sohbet ortamında geçen yemek programında Vali Yılmaz, öğrencilere yaz tatilini gönüllü olarak bu sosyal sorumluluk projesine ayırdıkları için teşekkür ederek, diğer öğrencilere de bu durumun örnek olmasını istedi.
Çok önemli olarak değerlendirdiği bu projenin hem kültürlerin, kaynaşmasına hem de birlik ve beraberliğin pekişmesine katkı sağladığını söyleyen Vali Yılmaz, bu proje sayesinde hem öğrencilerimiz zengin Anadolu kültürümüzün değişik bölgelerini kültürlerini tanımış oluyorlar, hemde vatandaşlarımız ziyaret edilerek manevi olarak bazı değerlerimiz yaşatılmış oluyor diyerek öğrencileri bu önemli projede yer aldıkları için kutladı.
Yemekte Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri ve Proje Sorumlusu Metin Ayvazoğlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’da yer aldı.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.