Vali Yılmaz, Çaylak Ailesini kabul etti

Yaşam 26.09.2017 - 14:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Yılmaz, Çaylak Ailesini kabul etti

Vali Yılmaz, Çaylak Ailesini kabul etti
    Bir süre Vali Yılmaz'la makamında görüşen Çaylak Ailesi, engelli vatandaşlar ve ailelerine gösterdiği yakın ilgi ve alakasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek kendisine teşekkür ettiler.   Herkesin birer engelli adayı olduğunu ifade eden Vali Yılmaz, "Engelli vatandaşlarımızın da her birey gibi günlük hayat içerisinde aktif olarak yer alması en tabi haklarıdır. Devletimiz son 15 yılda yaptığı yasal düzenlemelerle engelli vatandaşlara verdiği önemi göstermiştir. Bu yapılan düzenlemelerle engelli vatandaşların gerek kamu, gerek özel sektörde istihdamı olsun, gerekse günlük hayat içerisinde rahat bir şekilde yer almalarını sağlayacak sorunlarının çözülmesi noktasında önemli adımlar atıldı. Bizde yerelde bu yapılan düzenlemelerin takipçisiyiz diyen Vali Yılmaz engelli vatandaşlarımızın toplumdan kopmadan günlük hayat içerisinde yer almaları bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" diyerek ziyaretleri dolayısıyla Şükrü Çaylak ve oğluna teşekkür etti.
Vali Yılmaz, Çaylak Ailesini kabul etti

 

 

Bir süre Vali Yılmaz'la makamında görüşen Çaylak Ailesi, engelli vatandaşlar ve ailelerine gösterdiği yakın ilgi ve alakasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek kendisine teşekkür ettiler.

 

Herkesin birer engelli adayı olduğunu ifade eden Vali Yılmaz, "Engelli vatandaşlarımızın da her birey gibi günlük hayat içerisinde aktif olarak yer alması en tabi haklarıdır. Devletimiz son 15 yılda yaptığı yasal düzenlemelerle engelli vatandaşlara verdiği önemi göstermiştir. Bu yapılan düzenlemelerle engelli vatandaşların gerek kamu, gerek özel sektörde istihdamı olsun, gerekse günlük hayat içerisinde rahat bir şekilde yer almalarını sağlayacak sorunlarının çözülmesi noktasında önemli adımlar atıldı. Bizde yerelde bu yapılan düzenlemelerin takipçisiyiz diyen Vali Yılmaz engelli vatandaşlarımızın toplumdan kopmadan günlük hayat içerisinde yer almaları bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" diyerek ziyaretleri dolayısıyla Şükrü Çaylak ve oğluna teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.