Vali Yardımcısı Altunkaya’dan Dergimize Veda Ziyareti

Gündem 21.07.2018 - 17:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Yardımcısı Altunkaya’dan Dergimize Veda Ziyareti

Burdur Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya emekli olması nedeniyle Dergimize ve Haber Merkezimize veda ziyaretinde bulundu.
Burdur’da uzun yıllar görev yapan Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, emekliliğe ayrılmasının ardından Dergimize veda ziyaretinde bulunarak, Dergimizin İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş’la görüştü. Altunkaya bunca yıldan sonra devlete hizmet etmişliğin tatlı bir yorgunluğu oluştuğunu belirtti ve görev yaptığı süre boyunca, Burdur’daki tüm basın yayın organlarını takip ettiğini, Dergi Ayrıntı olarak Batı Akdeniz Bölgesine farklı bir çığır açıldığını ve hem Dergi Ayrıntı’nın hem de bakayrinti.com haber sitesinin yayın hayatında başarılar dilediğini kaydetti.   Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş, ziyaretlerinden dolayı Altunkaya’ya teşekkür ederek, “Yıllarca devlette görev yapmış  “devlet adamı” ciddiyetiyle Burdur’a uzun yıllar hizmet etmiş bir bürokratı Burdur’un kaybetmesi olarak baksak bile Sayın Valimizin de emeklilik hayatını huzurlu ve mutlu geçirmesini dileriz” diyerek teşekkür etti.  
Burdur Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya emekli olması nedeniyle Dergimize ve Haber Merkezimize veda ziyaretinde bulundu.

Burdur’da uzun yıllar görev yapan Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, emekliliğe ayrılmasının ardından Dergimize veda ziyaretinde bulunarak, Dergimizin İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş’la görüştü. Altunkaya bunca yıldan sonra devlete hizmet etmişliğin tatlı bir yorgunluğu oluştuğunu belirtti ve görev yaptığı süre boyunca, Burdur’daki tüm basın yayın organlarını takip ettiğini, Dergi Ayrıntı olarak Batı Akdeniz Bölgesine farklı bir çığır açıldığını ve hem Dergi Ayrıntı’nın hem de bakayrinti.com haber sitesinin yayın hayatında başarılar dilediğini kaydetti.

 

Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş, ziyaretlerinden dolayı Altunkaya’ya teşekkür ederek, “Yıllarca devlette görev yapmış  “devlet adamı” ciddiyetiyle Burdur’a uzun yıllar hizmet etmiş bir bürokratı Burdur’un kaybetmesi olarak baksak bile Sayın Valimizin de emeklilik hayatını huzurlu ve mutlu geçirmesini dileriz” diyerek teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.