VALİ YILMAZ MUHTARLARLA BULUŞTU

Gündem 10.04.2018 - 16:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ YILMAZ MUHTARLARLA BULUŞTU

Vali Şerif Yılmaz, Encümen toplantısının ardından Köy Muhtarları bir araya geldi.
Burdur Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Encümeni Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında toplandı.  Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Birlik Başkanı Vali Şerif Yılmaz, Birlik Müdürü Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, Birlik Encümen Üyeleri İl Genel Meclisi Üyesi Ali Evren, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Yavaş, Kozluca Köyü Muhtarı Mehmet Yavuz, Çine Köyü Muhtarı Coşkun ve Birlik Muhasebe Yetkilisi Hakan Keleş yer aldı. Toplantı öncesi Vali Yardımcısı Yıldız, Vali Yılmaz’a ve encümen üyelerine birlik tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi vermesi sonrası toplantıya geçildi.  Toplantı gündeminde yer alan 2018 yılı Mart ayı mizanı görüşüldü ve gündemde yer alan diğer konular görüşülerek karara bağlandı.  Vali Şerif Yılmaz, Encümen toplantısının ardından Köy Muhtarları bir araya geldi.  Vali Şerif Yılmaz, İl Encümeni Toplantısı sonrası Çeltikçi İlçesi’ne bağlı Kuzköy Muhtarı Hüseyin Tenger, Güvenli Köyü Muhtarı Halil İbrahim Erdoğan, Tekke Köyü Muhtarı Halil Altıntaş, Yeşilova İlçesi’ne bağlı Salda Köyü Muhtarı Ömer Türkmen ve merkeze bağlı Kapaklı Köyü azaları  ile bir araya geldi. Muhtarların talep ve isteklerini dinledi.   Vali Yılmaz’a taleplerini aktaran muhtarlar gösterdiği yakın ilgi ve alakası dolayısıyla kendisine teşekkür ettiler. Toplantıda İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Servet Olpak ve İl Genel Meclis Üyeleri de yer aldı.
Vali Şerif Yılmaz, Encümen toplantısının ardından Köy Muhtarları bir araya geldi.

Burdur Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Encümeni Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında toplandı.

 Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Birlik Başkanı Vali Şerif Yılmaz, Birlik Müdürü Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, Birlik Encümen Üyeleri İl Genel Meclisi Üyesi Ali Evren, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Yavaş, Kozluca Köyü Muhtarı Mehmet Yavuz, Çine Köyü Muhtarı Coşkun ve Birlik Muhasebe Yetkilisi Hakan Keleş yer aldı.

Toplantı öncesi Vali Yardımcısı Yıldız, Vali Yılmaz’a ve encümen üyelerine birlik tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi vermesi sonrası toplantıya geçildi.

 Toplantı gündeminde yer alan 2018 yılı Mart ayı mizanı görüşüldü ve gündemde yer alan diğer konular görüşülerek karara bağlandı.

 Vali Şerif Yılmaz, Encümen toplantısının ardından Köy Muhtarları bir araya geldi.

 Vali Şerif Yılmaz, İl Encümeni Toplantısı sonrası Çeltikçi İlçesi’ne bağlı Kuzköy Muhtarı Hüseyin Tenger, Güvenli Köyü Muhtarı Halil İbrahim Erdoğan, Tekke Köyü Muhtarı Halil Altıntaş, Yeşilova İlçesi’ne bağlı Salda Köyü Muhtarı Ömer Türkmen ve merkeze bağlı Kapaklı Köyü azaları  ile bir araya geldi. Muhtarların talep ve isteklerini dinledi. 

 Vali Yılmaz’a taleplerini aktaran muhtarlar gösterdiği yakın ilgi ve alakası dolayısıyla kendisine teşekkür ettiler. Toplantıda İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Servet Olpak ve İl Genel Meclis Üyeleri de yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.