VALİ YILMAZ ANKARA’DAKİ BURDURLULARLA

Gündem 29.11.2017 - 10:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ YILMAZ ANKARA’DAKİ BURDURLULARLA

Vali Şerif Yılmaz, Burdur'la ilgili bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve Vilayetler Hizmet Birliği Olağan Genel Meclis Toplantısına katılmak üzere gittiği Ankara’da Burdurlularla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda Burdurlu  Eczacı Mehmet Ziya Kuzucu, Sanayici Ruhi Başhelvacı ve Ebru Sanatçısı Esengül Boyacıoğlu İnalpulat’ın yer aldı. Yılmaz’la bir süre görüşerek hasbihal eden Burdurlu Kuzucu, Başhelvacı ve İnalpulat, Burdur Derneklerinin tek bir federasyon çatısı altında toplanması ile ilgili yaptıkları çalışmaları kendisiyle paylaştı. İsminin 'Burdur Gönüllüleri Platformu' olarak kararlaştırıldığı federasyonla ilgili önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili Vali Yılmaz'la karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Tüm Burdur derneklerinin tek bir çatı altında toplanmasının, dernekler arası koordinasyon ve birliktelikle birlikte Burdur'la ilgili daha güçlü çalışmalar yapılabileceğini vurgulayan Vali Yılmaz, "federasyon oluşum sürecinde yapılacak çalışmalarda bizimde üzerimize düşen ne varsa destek vereceğiz" ifadesini kullandı. Vali Yılmaz’a kendilerini dinledikleri için teşekkür eden Burdurlular da kahvaltının ardından hep birlikte 1’inci Mecliste Burdur Milletvekili olarak  temsil etmesiyle her zaman gurur duyulan İstiklal Şairimizin ismini taşıyan Mehmet Akif Ersoy Edebiyat Müze Kütüphanesini gezdi. Müzeyi gezdikten sonra Kuzucu, İnalpulat ve Helvacı’ya Burdur’un tanıtımı açısından da önemli olarak değerlendirdiği federasyon oluşum çalışmalarda başarılar dileyen Vali Yılmaz, Burdurlular adında yaptıkları çalışmalar dolayısıyla kendilerine teşekkür etti. Buluşmada ayrıca Ebru Sanatçısı Esengül Boyacıoğlu İnalpulat "Burdur Tarihi ve Anılar" isimli kitabını Vali Yılmaz'a takdim etti

Vali Şerif Yılmaz, Burdur'la ilgili bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve Vilayetler Hizmet Birliği Olağan Genel Meclis Toplantısına katılmak üzere gittiği Ankara’da Burdurlularla kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıda Burdurlu  Eczacı Mehmet Ziya Kuzucu, Sanayici Ruhi Başhelvacı ve Ebru Sanatçısı Esengül Boyacıoğlu İnalpulat’ın yer aldı. Yılmaz’la bir süre görüşerek hasbihal eden Burdurlu Kuzucu, Başhelvacı ve İnalpulat, Burdur Derneklerinin tek bir federasyon çatısı altında toplanması ile ilgili yaptıkları çalışmaları kendisiyle paylaştı. İsminin 'Burdur Gönüllüleri Platformu' olarak kararlaştırıldığı federasyonla ilgili önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili Vali Yılmaz'la karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Tüm Burdur derneklerinin tek bir çatı altında toplanmasının, dernekler arası koordinasyon ve birliktelikle birlikte Burdur'la ilgili daha güçlü çalışmalar yapılabileceğini vurgulayan Vali Yılmaz, "federasyon oluşum sürecinde yapılacak çalışmalarda bizimde üzerimize düşen ne varsa destek vereceğiz" ifadesini kullandı.

Vali Yılmaz’a kendilerini dinledikleri için teşekkür eden Burdurlular da kahvaltının ardından hep birlikte 1’inci Mecliste Burdur Milletvekili olarak  temsil etmesiyle her zaman gurur duyulan İstiklal Şairimizin ismini taşıyan Mehmet Akif Ersoy Edebiyat Müze Kütüphanesini gezdi.

Müzeyi gezdikten sonra Kuzucu, İnalpulat ve Helvacı’ya Burdur’un tanıtımı açısından da önemli olarak değerlendirdiği federasyon oluşum çalışmalarda başarılar dileyen Vali Yılmaz, Burdurlular adında yaptıkları çalışmalar dolayısıyla kendilerine teşekkür etti.

Buluşmada ayrıca Ebru Sanatçısı Esengül Boyacıoğlu İnalpulat "Burdur Tarihi ve Anılar" isimli kitabını Vali Yılmaz'a takdim etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.