Vali Şıldaktan Altınyaylaya ziyaret

Gündem 09.05.2019 - 11:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldaktan Altınyaylaya ziyaret

Vali Hasan Şıldak, programı kapsamında Altınyayla İlçesine ziyarette bulundu.
Vali Hasan Şıldak, programı kapsamında Altınyayla İlçesine ziyarette bulundu.   Altınyayla İlçesi programına Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Hasan Şıldak, ziyaret sırasında Kaymakam Sedat Özdemir’den İlçe ile ilgili genel brifing aldı.   Vali Şıldak bu ziyaretin ardından Emniyet ve Jandarma birimlerini ziyarette bulundu. Güvenlik birimlerini ziyaretinde İlçenin genel asayiş durumu ile ilgili bilgiler alan Vali Şıldak, programına köy ziyaretleri ile devam etti.   İlçeye bağlı Ballık, Çatak, Çörten Köylerine ziyarette bulunan Vali Şıldak, vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret ettiği köylerde vatandaşlarla buluşarak, hasbihal eden köy halkının, muhtarların isteklerini yerinde dinleyen Vali Şıldak, kendisini iletilen talepleri sorunları not aldı.   Valimiz Altınyayla programının son bölümünde, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte, Şehit ve Gazi Ailelerimiz, Dirmilli vatandaşlarımız, ilçe yöneticileri ve muhtarlarla iftarda bir araya geldi.  
Vali Hasan Şıldak, programı kapsamında Altınyayla İlçesine ziyarette bulundu.

Vali Hasan Şıldak, programı kapsamında Altınyayla İlçesine ziyarette bulundu.

 

Altınyayla İlçesi programına Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Hasan Şıldak, ziyaret sırasında Kaymakam Sedat Özdemir’den İlçe ile ilgili genel brifing aldı.

 

Vali Şıldak bu ziyaretin ardından Emniyet ve Jandarma birimlerini ziyarette bulundu. Güvenlik birimlerini ziyaretinde İlçenin genel asayiş durumu ile ilgili bilgiler alan Vali Şıldak, programına köy ziyaretleri ile devam etti.

 

İlçeye bağlı Ballık, Çatak, Çörten Köylerine ziyarette bulunan Vali Şıldak, vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret ettiği köylerde vatandaşlarla buluşarak, hasbihal eden köy halkının, muhtarların isteklerini yerinde dinleyen Vali Şıldak, kendisini iletilen talepleri sorunları not aldı.

 

Valimiz Altınyayla programının son bölümünde, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte, Şehit ve Gazi Ailelerimiz, Dirmilli vatandaşlarımız, ilçe yöneticileri ve muhtarlarla iftarda bir araya geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.