Vali Şıldak ve Rektör Korkmaz Yerleşkede İncelemelerde Bulundu

Gündem 11.10.2018 - 10:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak ve Rektör Korkmaz Yerleşkede İncelemelerde Bulundu

Vali Şıldak ve Rektör Korkmaz MAKÜ İstiklal Yerleşkesinde İncelemelerde Bulundu
Burdur Valiliğinden konuya ilişkin yayınlanan basın bülteni şöyle:  "Vali Hasan Şıldak, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ne ziyarette bulunarak İstiklal Yerleşkesi kampüsünde incelemelerde bulundu.   Bugün gerçekleşen ziyarette Vali Hasan Şıldak Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz ile birlikte, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna yurt yapımı için tahsis edilen alanı gezerek yerinde incelemelerde bulundu.   Valimiz incelemeleri sırasında KYK İl Müdürü Sami Kala’dan tahsis edilen alana yapılacak yurtla ilgili bilgiler aldı.   MAKÜ ziyaretini İstiklal yerleşkesi içerisinde yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımları inceleyerek devam eden Vali Hasan Şıldak başta “Alternatif Sporlar, Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi Projesi” kapsamında yapımı hızla devam eden 15 bin kişilik stadyum ve otel inşaatları olmak üzere,  tamamlanan kütüphane ve diğer yatırımları Rektör Korkmaz’la birlikte inceledi.   Valimiz Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından yapılan bu önemli yatırımların sadece üniversitemiz için değil, ilimiz ve ülkemiz içinde önemli yatırımlar olduğunu ifade etti. Bölgenin en büyük kütüphanelerinden biri olacak Üniversite kütüphanesinin ve “Alternatif Sporlar, Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi Projesi” kapsamında yapılan ve yapımı devam eden yatırımların üniversitemize ve ilimize hayırlı olmasını diledi."
Vali Şıldak ve Rektör Korkmaz MAKÜ İstiklal Yerleşkesinde İncelemelerde Bulundu

Burdur Valiliğinden konuya ilişkin yayınlanan basın bülteni şöyle: 

"Vali Hasan Şıldak, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ne ziyarette bulunarak İstiklal Yerleşkesi kampüsünde incelemelerde bulundu.

 

Bugün gerçekleşen ziyarette Vali Hasan Şıldak Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz ile birlikte, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna yurt yapımı için tahsis edilen alanı gezerek yerinde incelemelerde bulundu.

 

Valimiz incelemeleri sırasında KYK İl Müdürü Sami Kala’dan tahsis edilen alana yapılacak yurtla ilgili bilgiler aldı.

 

MAKÜ ziyaretini İstiklal yerleşkesi içerisinde yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımları inceleyerek devam eden Vali Hasan Şıldak başta “Alternatif Sporlar, Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi Projesi” kapsamında yapımı hızla devam eden 15 bin kişilik stadyum ve otel inşaatları olmak üzere,  tamamlanan kütüphane ve diğer yatırımları Rektör Korkmaz’la birlikte inceledi.

 

Valimiz Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından yapılan bu önemli yatırımların sadece üniversitemiz için değil, ilimiz ve ülkemiz içinde önemli yatırımlar olduğunu ifade etti. Bölgenin en büyük kütüphanelerinden biri olacak Üniversite kütüphanesinin ve “Alternatif Sporlar, Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi Projesi” kapsamında yapılan ve yapımı devam eden yatırımların üniversitemize ve ilimize hayırlı olmasını diledi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.