Vali Şıldak ve Protokolden Engelliler Haftası Ziyareti

Yaşam 14.05.2020 - 16:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak ve Protokolden Engelliler Haftası Ziyareti

Vali Şıldak ve Protokolden Engelliler Haftası Ziyareti
Vali Hasan Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Burdur Merkezde ikamet eden Engin Can Akgün ve Nuray Durmazer’i ziyaret ettiler.   Ziyaret sırasında Mayıs ayı içerisinde doğum gününü kutlayan Engin Can Akgün’e pasta sürprizi yapan Vali Şıldak ve eşi, bu özel günde çeşitli hediyelerle Engin ve ailesini mutlu ettiler.    İkinci ziyaretlerini Durmazer Ailesine yapan Vali Şıldak ve eşi, Nuray – Turan Durmazer ailesini evlerinde ziyaret ederek, bu anlamlı günde her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.   Ayrıca Garnizon Komutanı P.Albay Cenk Babürşah, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Jandarma Komutanı Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Güven, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yarar ve AFAD İl Müdürü Yasin Tokgöz de hafta kapsamında engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettiler.                                                                                                                                                                                      Yaptığı ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşan Vali Hasan Şıldak;    “Engelliler Haftasında Bütün Özel İnsanlarımızı Temsilen Engin Can Kardeşimizi ve Nuray Teyzemizi Ziyaret Ederek Onlara Her Zaman Yanlarında Olduğumuzu ve Devletimizin Kendilerine Verdiği Değeri İfade Ettik…” dedi.
Vali Şıldak ve Protokolden Engelliler Haftası Ziyareti
Vali Hasan Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Burdur Merkezde ikamet eden Engin Can Akgün ve Nuray Durmazer’i ziyaret ettiler.
 
Ziyaret sırasında Mayıs ayı içerisinde doğum gününü kutlayan Engin Can Akgün’e pasta sürprizi yapan Vali Şıldak ve eşi, bu özel günde çeşitli hediyelerle Engin ve ailesini mutlu ettiler. 
 
İkinci ziyaretlerini Durmazer Ailesine yapan Vali Şıldak ve eşi, Nuray – Turan Durmazer ailesini evlerinde ziyaret ederek, bu anlamlı günde her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.
 
Ayrıca Garnizon Komutanı P.Albay Cenk Babürşah, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Jandarma Komutanı Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Güven, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yarar ve AFAD İl Müdürü Yasin Tokgöz de hafta kapsamında engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettiler.                                                                                                                                                                                   
 
Yaptığı ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşan Vali Hasan Şıldak; 
 
“Engelliler Haftasında Bütün Özel İnsanlarımızı Temsilen Engin Can Kardeşimizi ve Nuray Teyzemizi Ziyaret Ederek Onlara Her Zaman Yanlarında Olduğumuzu ve Devletimizin Kendilerine Verdiği Değeri İfade Ettik…” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.