Vali Şıldak Vakıf Personelini Ziyaret Etti

Yaşam 13.05.2020 - 10:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak Vakıf Personelini Ziyaret Etti

Vali Hasan Şıldak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ziyarette bulundu
Ziyerati sırasında personelle bir araya gelen Vali Şıldak Covid-19 salgını sürecinde sosyal yardımların vatandaşlarımıza ulaştırılması ve her yönden desteklenmesi noktasında mesai gözetmeksizin sarfettikleri üstün gayret dolayısıyla teşekkür etti.   Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu'nun eşlik ettiği ziyarette ayrıca  yürütülen çalışmalarla ilgili Vakıf Müdüründen bilgi alan Vali Şıldak, süreç içerisinde yapılan ve devam eden ayni ve nakdi yardımlarla ilgili kapsamlı olarak bilgilendirildi. Personele hitaben, yaptıkları hizmetlerin önemi ve vatandaş nezdindeki değerine işaret eden Şıldak başarılı çalışmalarının takdir topladığını söyledi. Vakıfların aynı zamanda gönül hizmeti olduğunu belirterek personelden görevlerini özenle sürdürmelerini istedi.
Vali Hasan Şıldak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ziyarette bulundu

Ziyerati sırasında personelle bir araya gelen Vali Şıldak Covid-19 salgını sürecinde sosyal yardımların vatandaşlarımıza ulaştırılması ve her yönden desteklenmesi noktasında mesai gözetmeksizin sarfettikleri üstün gayret dolayısıyla teşekkür etti.

 

Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu'nun eşlik ettiği ziyarette ayrıca  yürütülen çalışmalarla ilgili Vakıf Müdüründen bilgi alan Vali Şıldak, süreç içerisinde yapılan ve devam eden ayni ve nakdi yardımlarla ilgili kapsamlı olarak bilgilendirildi. Personele hitaben, yaptıkları hizmetlerin önemi ve vatandaş nezdindeki değerine işaret eden Şıldak başarılı çalışmalarının takdir topladığını söyledi. Vakıfların aynı zamanda gönül hizmeti olduğunu belirterek personelden görevlerini özenle sürdürmelerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.