Vali Şıldak’tan USO ilkokul öğrencilerine sürpriz ziyaret

Gündem 10.10.2018 - 16:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak’tan USO ilkokul öğrencilerine sürpriz ziyaret

Vali Hasan Şıldak, USO İlkokulunu ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Burdur Valiliğinden yayınlanan basın bülteni şöyle:   “Mesaisine okul ziyaretiyle başlayan Valimiz, USO İlkokuluna gerçekleştirdiği ziyaretinde başta sınıflar olmak üzere, okul ve bahçesini gezerek incelemelerde bulundu.   Okul Müdürü Hasan İnan’dan okulun durumuyla ilgili bilgiler alan Valimiz, yeni eğitim öğretim dönemiyle ilgili herhangi bir sıkıntı ve talepleri olup olmadığını sordu. Sınıflarda öğrencilerle bir araya gelen Vali Hasan Şıldak, öğrencilerle ilgili öğretmenlerinden bilgi aldı. Dersleri iyi dinlemelerini ve bol bol kitap okumalarını isteyen Valimiz, okulda gördükleri derslerin eve gittikleri zaman tekrar etmelerinin önemli olduğunu vurguladı. Anasınıfını ziyaret ederek minik öğrencilerle de bir araya gelen Valimiz oyuncak oynayan, etkinlik yapan öğrencilere eşlik etti. Vali Hasan Şıldak, okuldan ayrılmadan Öğretmenlerle bir süre görüştü. Öğretmenlerden beklentilerini dile getiren Valimiz, 2018 – 2019 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, başarılı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.”
Vali Hasan Şıldak, USO İlkokulunu ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Burdur Valiliğinden yayınlanan basın bülteni şöyle:

 

“Mesaisine okul ziyaretiyle başlayan Valimiz, USO İlkokuluna gerçekleştirdiği ziyaretinde başta sınıflar olmak üzere, okul ve bahçesini gezerek incelemelerde bulundu.

 

Okul Müdürü Hasan İnan’dan okulun durumuyla ilgili bilgiler alan Valimiz, yeni eğitim öğretim dönemiyle ilgili herhangi bir sıkıntı ve talepleri olup olmadığını sordu.

Sınıflarda öğrencilerle bir araya gelen Vali Hasan Şıldak, öğrencilerle ilgili öğretmenlerinden bilgi aldı. Dersleri iyi dinlemelerini ve bol bol kitap okumalarını isteyen Valimiz, okulda gördükleri derslerin eve gittikleri zaman tekrar etmelerinin önemli olduğunu vurguladı. Anasınıfını ziyaret ederek minik öğrencilerle de bir araya gelen Valimiz oyuncak oynayan, etkinlik yapan öğrencilere eşlik etti.

Vali Hasan Şıldak, okuldan ayrılmadan Öğretmenlerle bir süre görüştü. Öğretmenlerden beklentilerini dile getiren Valimiz, 2018 – 2019 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, başarılı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.