Vali Şıldak’tan ilçelere ziyaret

Gündem 19.07.2018 - 10:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak’tan ilçelere ziyaret

Vali Hasan Şıldak’tan ilçelere ziyaret...
18 Temmuz 2018 Çarşamba günü ilk resmi ilçe turunu gerçekleştirdi. İlçe ziyaretlerine başlayan Vali Hasan Şıldak, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak, toplantılar yapmak üzere ilimiz batı koridorunun en büyük ilçesi Gölhisar’a gitti. Vali Hasan Şıldak’ın Gölhisar programı Kaymakamlık ziyaretiyle başladı. Kaymakam Mustafa Ünver Böke ile görüşerek, Gölhisar hakkında genel, özet bilgiler alan Vali Şıldak, Gölhisar Belediyesi ile Başsavcılık ziyaretleri de gerçekleştirdi.   DEĞERLENDİRME TOPLANTISI Burdur’da Valilik görevine başladığı günden bu yana, diyalog, iş birliği kanallarını canlı tutmaktan bahseden, uyumun ve koordinasyonun önemine dikkat çeken Vali Şıldak, Gölhisar turunda kamu kurum ve kuruluşlarının il ve ilçe yöneticileri, il genel meclis üyeleri, mahalle ve köy mutarlarının katılımıyla İlçe Değerlendirme Toplantısı yaptı. Vali Şıldak, Gölhisar İlçe Değerlendirme toplantısının son bölümünde muhtarların taleplerini dinledi. Vali Şıldak, kurum müdürlerine, muhtarların talep ve istekleriyle ilgili gerekli incelemelerin yapılarak bilgi verilmesi talimatını verdi.   Çalışma prensiplerini vurguladı   Vali Hasan Şıldak, Gölhisar İlçesi Değerlendirme Toplantısının sonunda yaptığı konuşmada; “Çalışma anlayışımız iyi tespit ve planlamalar yaparak, kurumlar arasında koordinasyon ve iş birliği içerisinde hızlı ve verimli bir şekilde gecemizi gündüzümüze katarak hizmet üretmektir” mesajı verdi.   Yatırımlara yerinden inceleme   Vali Şıldak, Gölhisar programının son bölümünde ilçede devam eden kamu yatırımlarını yerinde iceledi. İnşaatları süren Gölhisar Adalet Sarayı, İlçe stadyumu, 2 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ve Kibyra Ören Yeri çevre düzenleme işlerinin son durumuyla ilgili bilgi alan Vali Şıldak, Gölhisar programının ardından ilimizin en uç noktasındaki Altınyayla (Dirmil) ilçesine geçerek, temaslarına devam etti.
Vali Hasan Şıldak’tan ilçelere ziyaret...

18 Temmuz 2018 Çarşamba günü ilk resmi ilçe turunu gerçekleştirdi. İlçe ziyaretlerine başlayan Vali Hasan Şıldak, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak, toplantılar yapmak üzere ilimiz batı koridorunun en büyük ilçesi Gölhisar’a gitti.

Vali Hasan Şıldak’ın Gölhisar programı Kaymakamlık ziyaretiyle başladı. Kaymakam Mustafa Ünver Böke ile görüşerek, Gölhisar hakkında genel, özet bilgiler alan Vali Şıldak, Gölhisar Belediyesi ile Başsavcılık ziyaretleri de gerçekleştirdi.

 

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Burdur’da Valilik görevine başladığı günden bu yana, diyalog, iş birliği kanallarını canlı tutmaktan bahseden, uyumun ve koordinasyonun önemine dikkat çeken Vali Şıldak, Gölhisar turunda kamu kurum ve kuruluşlarının il ve ilçe yöneticileri, il genel meclis üyeleri, mahalle ve köy mutarlarının katılımıyla İlçe Değerlendirme Toplantısı yaptı. Vali Şıldak, Gölhisar İlçe Değerlendirme toplantısının son bölümünde muhtarların taleplerini dinledi. Vali Şıldak, kurum müdürlerine, muhtarların talep ve istekleriyle ilgili gerekli incelemelerin yapılarak bilgi verilmesi talimatını verdi.

 

Çalışma prensiplerini vurguladı

 

Vali Hasan Şıldak, Gölhisar İlçesi Değerlendirme Toplantısının sonunda yaptığı konuşmada; “Çalışma anlayışımız iyi tespit ve planlamalar yaparak, kurumlar arasında koordinasyon ve iş birliği içerisinde hızlı ve verimli bir şekilde gecemizi gündüzümüze katarak hizmet üretmektir” mesajı verdi.

 

Yatırımlara yerinden inceleme

 

Vali Şıldak, Gölhisar programının son bölümünde ilçede devam eden kamu yatırımlarını yerinde iceledi. İnşaatları süren Gölhisar Adalet Sarayı, İlçe stadyumu, 2 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ve Kibyra Ören Yeri çevre düzenleme işlerinin son durumuyla ilgili bilgi alan Vali Şıldak, Gölhisar programının ardından ilimizin en uç noktasındaki Altınyayla (Dirmil) ilçesine geçerek, temaslarına devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.