Vali Şıldak’tan Coşkun Ailesine ziyaret

Gündem 13.08.2018 - 09:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak’tan Coşkun Ailesine ziyaret

Vali Hasan Şıldak’tan Coşkun Ailesini Mutlu Eden Ziyaret
Vali Hasan Şıldak, Hanımefendi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Şeref - Fatmana Coşkun çiftinin evine misafir oldu.   (Göreve başladığı ilk günden itibaren halkla iç içe olmaya çalışan, değişik vesilelerle gerek makamında, gerekse ziyaretlerinde halkın tüm kesimleri ile, vatandaşlarla bir araya gelerek yakından ilgilenmeye çalışan Vali Hasan Şıldak, bugünde Valilik ziyaretleri sırasında evlerine davet eden Coşkun ailesine konuk oldu.)   Görme engelli Fatmana Coşkun ve eşi Şeref Coşkun çifti Temmuz ayının son haftası içerisinde Vali Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret ederek, bir süre kendisiyle görüşmüşlerdi. Ziyaretleri sırasında Fatmana Coşkun, Vali  Şıldak'ı  evlerinde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade ederek davette bulunmuştu. Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hasan Şıldak da, programlarının yoğun olduğunu ancak fırsat bulduğu en kısa süre de kendilerini ziyaret edeceğini ifade etmişti.   Hanımefendi Fatma Nur Şıldak’la birlikte aileyi evlerinde ziyaret eden Vali Şıldak, Şeref - Fatmana Coşkun çiftinin davetlerini geri çevirmedi.   Ziyaretten büyük memnuniyet duyan Coşkun ailesi, Vali Şıldak ve Hanımefendi’ye teşekkür ederek kendilerini evlerinde ağırlamaktan çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Gösterdikleri yakın ilgi alaka dolayısıyla ayrıca teşekkür ettiler.   Sıcak samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vali Şıldak ve Hanımefendi davetleri ve misafirperverlikleri için Coşkun Ailesine teşekkür etti. Vali Şıldak ve Hanımefendi ziyaretin sonunda Aileyle hatıra fotoğrafı çekildi.
Vali Hasan Şıldak’tan Coşkun Ailesini Mutlu Eden Ziyaret

Vali Hasan Şıldak, Hanımefendi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Şeref - Fatmana Coşkun çiftinin evine misafir oldu.

 

(Göreve başladığı ilk günden itibaren halkla iç içe olmaya çalışan, değişik vesilelerle gerek makamında, gerekse ziyaretlerinde halkın tüm kesimleri ile, vatandaşlarla bir araya gelerek yakından ilgilenmeye çalışan Vali Hasan Şıldak, bugünde Valilik ziyaretleri sırasında evlerine davet eden Coşkun ailesine konuk oldu.)

 

Görme engelli Fatmana Coşkun ve eşi Şeref Coşkun çifti Temmuz ayının son haftası içerisinde Vali Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret ederek, bir süre kendisiyle görüşmüşlerdi. Ziyaretleri sırasında Fatmana Coşkun, Vali  Şıldak'ı  evlerinde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade ederek davette bulunmuştu. Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hasan Şıldak da, programlarının yoğun olduğunu ancak fırsat bulduğu en kısa süre de kendilerini ziyaret edeceğini ifade etmişti.

 

Hanımefendi Fatma Nur Şıldak’la birlikte aileyi evlerinde ziyaret eden Vali Şıldak, Şeref - Fatmana Coşkun çiftinin davetlerini geri çevirmedi.

 

Ziyaretten büyük memnuniyet duyan Coşkun ailesi, Vali Şıldak ve Hanımefendi’ye teşekkür ederek kendilerini evlerinde ağırlamaktan çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Gösterdikleri yakın ilgi alaka dolayısıyla ayrıca teşekkür ettiler.

 

Sıcak samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vali Şıldak ve Hanımefendi davetleri ve misafirperverlikleri için Coşkun Ailesine teşekkür etti. Vali Şıldak ve Hanımefendi ziyaretin sonunda Aileyle hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.