Vali Şıldak’tan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ziyaret

Gündem 04.07.2018 - 15:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak’tan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ziyaret

Vali Hasan Şıldak, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ziyarette bulundu.
Kurum ziyaretlerine devam eden Vali Hasan Şıldak, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve aynı binada hizmet veren Kadastro Müdürlüğü'ne ziyaretlerde bulunarak kurumların çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.   İl Müdürü Mustafa Saraç tarafından karşılanan Şıldak, ziyareti sırasında ilk olarak hizmet binasını gezerek personelle bir araya geldi.   Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Saraç ve Kadastro Müdürü Engin Reis ile makamında görüşen Vali Hasan Şıldak, daha sonra toplantı salonuna geçerek İl Müdürü Saraç’tan brifing aldı.   Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yürütülen hizmetler, devam eden inşaat çalışmaları ve imar barışı kapsamında yapılan iş ve işlemler başta olmak üzere genel personel durumu, kurumun sorumluluk alanıyla ilgili ayrıntılı brifing alan Vali Hasan Şıldak, Saraç ve personele teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.    İl Müdürü Mustafa Saraç, ziyareti dolayısıyla Vali Hasan Şıldak’a teşekkür etti.
Vali Hasan Şıldak, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Kurum ziyaretlerine devam eden Vali Hasan Şıldak, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve aynı binada hizmet veren Kadastro Müdürlüğü'ne ziyaretlerde bulunarak kurumların çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

 

İl Müdürü Mustafa Saraç tarafından karşılanan Şıldak, ziyareti sırasında ilk olarak hizmet binasını gezerek personelle bir araya geldi.

 

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Saraç ve Kadastro Müdürü Engin Reis ile makamında görüşen Vali Hasan Şıldak, daha sonra toplantı salonuna geçerek İl Müdürü Saraç’tan brifing aldı.

 

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yürütülen hizmetler, devam eden inşaat çalışmaları ve imar barışı kapsamında yapılan iş ve işlemler başta olmak üzere genel personel durumu, kurumun sorumluluk alanıyla ilgili ayrıntılı brifing alan Vali Hasan Şıldak, Saraç ve personele teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

 İl Müdürü Mustafa Saraç, ziyareti dolayısıyla Vali Hasan Şıldak’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.