Vali Şıldak’tan Borsa’ya Veda Ziyareti

Gündem 12.06.2020 - 17:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak’tan Borsa’ya Veda Ziyareti

Valiler kararnamesi ile Balıkesir Valiliğine atanan Burdur Valisi Hasan Şıldak, Burdur Ticaret Borsası'na veda ziyaretinde bulundu.
Valiler kararnamesi ile Balıkesir Valiliğine atanan Burdur Valisi Hasan Şıldak, Burdur Ticaret Borsası'na veda ziyaretinde bulundu.   Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp tarafından karşılanan ziyarette, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kahraman Arlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Gürcan, Niyazi Boz ve Meclis Üyesi Süleyman Candan’da hazır bulundu. Vali Hasan Şıldak, Burdur’a hizmet etmekten büyük onur duyduğunu ifade ederek, 2 yıllık sürede kent için iyi işler yapmaya çalıştığını söyledi. Burdur Ticaret Borsası ile zaman zaman verimli bir çalışma iklimi yakaladıklarını aktaran Vali Şıldak, tarım alanında yaptığı çalışmalarından dolayı Başkan Gündüzalp’e teşekkür etti. Borsa Başkanı Gündüzalp ise sevecen kişiliği, sonuç odaklı çalışmasıyla Burdur’da iyi ilişkiler kuran, güzel projelere imza atan ve pandemi sürecini başarılı bir şekilde yürüten Vali Şıldak’a, Burdur Ticaret Borsanın projelerine karşı desteğini esirgemediğini belirterek teşekkür etti. Balıkesir Valiliğine atanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Gündüzalp, Vali Şıldak’a çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Gündüzalp, Vali Şıldak’a ziyareti anısına kabak kemane hediye etti.
Valiler kararnamesi ile Balıkesir Valiliğine atanan Burdur Valisi Hasan Şıldak, Burdur Ticaret Borsası'na veda ziyaretinde bulundu.

Valiler kararnamesi ile Balıkesir Valiliğine atanan Burdur Valisi Hasan Şıldak, Burdur Ticaret Borsası'na veda ziyaretinde bulundu.

 

Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp tarafından karşılanan ziyarette, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kahraman Arlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Gürcan, Niyazi Boz ve Meclis Üyesi Süleyman Candan’da hazır bulundu.

Vali Hasan Şıldak, Burdur’a hizmet etmekten büyük onur duyduğunu ifade ederek, 2 yıllık sürede kent için iyi işler yapmaya çalıştığını söyledi. Burdur Ticaret Borsası ile zaman zaman verimli bir çalışma iklimi yakaladıklarını aktaran Vali Şıldak, tarım alanında yaptığı çalışmalarından dolayı Başkan Gündüzalp’e teşekkür etti.
Borsa Başkanı Gündüzalp ise sevecen kişiliği, sonuç odaklı çalışmasıyla Burdur’da iyi ilişkiler kuran, güzel projelere imza atan ve pandemi sürecini başarılı bir şekilde yürüten Vali Şıldak’a, Burdur Ticaret Borsanın projelerine karşı desteğini esirgemediğini belirterek teşekkür etti. Balıkesir Valiliğine atanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Gündüzalp, Vali Şıldak’a çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Gündüzalp, Vali Şıldak’a ziyareti anısına kabak kemane hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.