Vali Şıldak; "Ruhumuz da sağlığa ihtiyaç duyan bedenimizin bir bütünü"

Yaşam 11.10.2019 - 08:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak; "Ruhumuz da sağlığa ihtiyaç duyan bedenimizin bir bütünü"

Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde düzenlenen programa katıldı.
  Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa katıldılar.   Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde düzenlenen programda, merkezde tedavi görenler tarafından hazırlanan etkinliklerin sunuldu, büyük bir özveriyle çalışan merkez personeline teşekkür belgelerinin takdim edildi. Program, danışanlar tarafından hazırlanan el işi ve resim sergisinin gezilmesi ile son buldu.   Vali Hasan Şıldak programda yaptığı konuşmada;  “Her şeyden önce sağlıklı toplum, sağlıklı bireylerden oluşur. Sağlık denilince biz hep bedensel sağlığı anlıyoruz ama tabi ki ruhumuz da sağlığa ihtiyaç duyan bedenimizin bir bütünü.   Sizlerle olduğu gibi, toplumumuzun her kesimiyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Biz sizleri, siz bizleri gördükçe kaynaşacağız, daha iyi olacağız. Dezavantajlı kesimlerle bir arada olan, onlara emek veren hem çalışanlarımız, hem aileleri bu takdiri, her türlü meşakkatli çalışmanın ürünü olan bir sevgi cümlesini, bir teşekkür cümlesini fazlasıyla hak ediyorlar. Çalışanlarımızı da ayrı ayrı kutluyor, onlara teşekkür ediyorum." dedi.
Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde düzenlenen programa katıldı.

 

Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa katıldılar.

 

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde düzenlenen programda, merkezde tedavi görenler tarafından hazırlanan etkinliklerin sunuldu, büyük bir özveriyle çalışan merkez personeline teşekkür belgelerinin takdim edildi. Program, danışanlar tarafından hazırlanan el işi ve resim sergisinin gezilmesi ile son buldu.

 

Vali Hasan Şıldak programda yaptığı konuşmada;

 “Her şeyden önce sağlıklı toplum, sağlıklı bireylerden oluşur. Sağlık denilince biz hep bedensel sağlığı anlıyoruz ama tabi ki ruhumuz da sağlığa ihtiyaç duyan bedenimizin bir bütünü.  

Sizlerle olduğu gibi, toplumumuzun her kesimiyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Biz sizleri, siz bizleri gördükçe kaynaşacağız, daha iyi olacağız.

Dezavantajlı kesimlerle bir arada olan, onlara emek veren hem çalışanlarımız, hem aileleri bu takdiri, her türlü meşakkatli çalışmanın ürünü olan bir sevgi cümlesini, bir teşekkür cümlesini fazlasıyla hak ediyorlar. Çalışanlarımızı da ayrı ayrı kutluyor, onlara teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.