Vali Şıldak, Karamanlı’da iftarda

Gündem 24.05.2018 - 12:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak, Karamanlı’da iftarda

Vali Hasan Şıldak, Karamanlı ilçesinde Şehit Aileleri ve Gazilerle iftarda bir araya geldi.
Karamanlı’da ikamet eden Şehit Yakınları ve Gaziler onuruna düzenlenen iftar programına başta Vali Hasan Şıldak olmak üzere Karamanlı Kaymakam V. İlker Eker, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Hasan Güven katıldı. Göreve başladığı gün makamında yaptığı açıklamada şehit aileleri ve gazilerimiz başta olmak üzere devletin desteğine ve şefkatine daha çok ihtiyaç duyan vatandaşlarımızla bir arada olmaya özen göstereceğini söyleyen Vali Şıldak, şehitlerimizin bizlere emaneti ailelerimiz ve gazilerimize devletin gülen yüzünü, sıcak elini, şefkatini göstermek öncelikli görevleri arasında olacağını ifade etmişti. Karamanlı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programı vesilesiyle şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelme fırsatı bulan Şıldak, iftar öncesi ailelerle ilgilenerek tek tek tanıştı, bir süre sohbet etti. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar programında oruçların açılmasının ardından dua yapıldı.  SİZLER BU ÜLKENİN TEMEL TAŞLARISINIZ Şıldak: “Sizler bu ülkenin temel taşlarısınız. Şehitlik gibi bir mertebeye çocuklarınızı uğurladınız. Şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz. Bu ülke tarih süreci içerisinde baktığımızda her zaman hedef olmuş, çeşitli badireler atlatmıştır. Bugünde aynı sıkıntıları yaşamaya devam ediyoruz. Bilindiği gibi yakın geçmişimizde 15 Temmuz gibi bir hainlikle karşı karşıya kaldık. Burada da Şehitler verdik. Bunun ötesinde yine Afrin’de, Fırat Kalkanında Şehitler verdik.  Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgemizde yıllardır yaşamış olduğumuz terörle mücadelede şehitler verdik. Baktığımız zaman dünya üzerinde kaç ülke bu kadar badireye bu kadar kısa süre içinde karşı karşıya kalmakta ve atlatmaktadır. Tabi ki içinde bulunduğumuz durumu da, zorlukları da daha iyi kavrıyoruz.   KAPIMIZ GÖNLÜMÜZ HER ZAMAN SİZLERE AÇIK Her şeyden öte şehitlerimizin hakkını ve sizlerin hakkını bu devletin, bu milletin ödeyebilmesi mümkün değil. Şehit Ailelerimizin ve Gazilerimizin her zaman yanında olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Kapımız gönlümüz her zaman sizlere açık. Sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum, şeref duyuyorum. Şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş Gazilerimize Allahtan Rahmet diliyorum, ruhları şad olsun. Ramazan Ayınız mübarek olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.    
Vali Hasan Şıldak, Karamanlı ilçesinde Şehit Aileleri ve Gazilerle iftarda bir araya geldi.

Karamanlı’da ikamet eden Şehit Yakınları ve Gaziler onuruna düzenlenen iftar programına başta Vali Hasan Şıldak olmak üzere Karamanlı Kaymakam V. İlker Eker, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Hasan Güven katıldı.

Göreve başladığı gün makamında yaptığı açıklamada şehit aileleri ve gazilerimiz başta olmak üzere devletin desteğine ve şefkatine daha çok ihtiyaç duyan vatandaşlarımızla bir arada olmaya özen göstereceğini söyleyen Vali Şıldak, şehitlerimizin bizlere emaneti ailelerimiz ve gazilerimize devletin gülen yüzünü, sıcak elini, şefkatini göstermek öncelikli görevleri arasında olacağını ifade etmişti.

Karamanlı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programı vesilesiyle şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelme fırsatı bulan Şıldak, iftar öncesi ailelerle ilgilenerek tek tek tanıştı, bir süre sohbet etti.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar programında oruçların açılmasının ardından dua yapıldı. 

SİZLER BU ÜLKENİN TEMEL TAŞLARISINIZ

Şıldak: “Sizler bu ülkenin temel taşlarısınız. Şehitlik gibi bir mertebeye çocuklarınızı uğurladınız. Şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz. Bu ülke tarih süreci içerisinde baktığımızda her zaman hedef olmuş, çeşitli badireler atlatmıştır. Bugünde aynı sıkıntıları yaşamaya devam ediyoruz. Bilindiği gibi yakın geçmişimizde 15 Temmuz gibi bir hainlikle karşı karşıya kaldık. Burada da Şehitler verdik. Bunun ötesinde yine Afrin’de, Fırat Kalkanında Şehitler verdik.  Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgemizde yıllardır yaşamış olduğumuz terörle mücadelede şehitler verdik. Baktığımız zaman dünya üzerinde kaç ülke bu kadar badireye bu kadar kısa süre içinde karşı karşıya kalmakta ve atlatmaktadır. Tabi ki içinde bulunduğumuz durumu da, zorlukları da daha iyi kavrıyoruz.

 

KAPIMIZ GÖNLÜMÜZ HER ZAMAN SİZLERE AÇIK

Her şeyden öte şehitlerimizin hakkını ve sizlerin hakkını bu devletin, bu milletin ödeyebilmesi mümkün değil. Şehit Ailelerimizin ve Gazilerimizin her zaman yanında olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Kapımız gönlümüz her zaman sizlere açık. Sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum, şeref duyuyorum. Şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş Gazilerimize Allahtan Rahmet diliyorum, ruhları şad olsun. Ramazan Ayınız mübarek olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.