Vali Şıldak, İnsuyu Mağarası ve Acil Çağrı Merkezini inceledi

Gündem 27.05.2018 - 11:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak, İnsuyu Mağarası ve Acil Çağrı Merkezini inceledi

Vali Şıldak, İnsuyu Mağarası ve Acil Çağrı Merkezini inceledi
Geçtiğimiz hafta Burdur valiliği görevine başlayan Vali Hasan Şıldak, Türkiye’nin turizme açılan ilk mağarası olan İnsuyu Mağarası’nı inceledi.   Mağarayı gezerek incelemelerde bulan Vali Şıldak, ziyaretçi yoğunluğu ile ilgili görevli personelden bilgiler aldı. Vali Hasan Şıldak, daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğüne geçerek incelemelerde bulundu. Şıldak, 112 Acil Çağrı Merkezi ve aynı binada hizmet veren Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’ni (GAMER) gezerek kurum çalışanlarından yürütülen iş ve işlemlerle ilgili bilgiler aldı.   112 Acil Çağrı Merkezi Müdür vekili Yasin Tokgöz’ün eşlik ettiği Şıldak, çağrıları yönlendiren Sağlık, Emniyet, Jandarma, AFAD, Orman ve İtfaiye personeliyle sohbet ederek gelen çağrılar, yönlendirmeler ve kullanılan takip sistemi hakkında bilgiler aldı.
Vali Şıldak, İnsuyu Mağarası ve Acil Çağrı Merkezini inceledi

Geçtiğimiz hafta Burdur valiliği görevine başlayan Vali Hasan Şıldak, Türkiye’nin turizme açılan ilk mağarası olan İnsuyu Mağarası’nı inceledi.

 

Mağarayı gezerek incelemelerde bulan Vali Şıldak, ziyaretçi yoğunluğu ile ilgili görevli personelden bilgiler aldı. Vali Hasan Şıldak, daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğüne geçerek incelemelerde bulundu. Şıldak, 112 Acil Çağrı Merkezi ve aynı binada hizmet veren Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’ni (GAMER) gezerek kurum çalışanlarından yürütülen iş ve işlemlerle ilgili bilgiler aldı.

 

112 Acil Çağrı Merkezi Müdür vekili Yasin Tokgöz’ün eşlik ettiği Şıldak, çağrıları yönlendiren Sağlık, Emniyet, Jandarma, AFAD, Orman ve İtfaiye personeliyle sohbet ederek gelen çağrılar, yönlendirmeler ve kullanılan takip sistemi hakkında bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.