Vali Şıldak'dan Anneler Gününü Anlamlı kılan ziyaretler

Yaşam 11.05.2020 - 09:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Şıldak'dan Anneler Gününü Anlamlı kılan ziyaretler

Burdur'da şehit anneleri ile 100 yaş üstü anneler ziyaret edilerek günleri kutlandı.
Başta Şehit Anneleri olmak üzere, 100 yaşını deviren asırlık çınarlar, koruyucu anneler, engelli anneleri, genç anneler ve Devlet Hastanesinde covid-19 servisinde görev yapan sağlık çalışanı anneler bu özel günde Vali Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak başta olmak üzere Kaymakamlar ve vefa sosyal destek grupları tarafından ziyaret edilerek Anneler Gününde unutulmadılar.   Koranovirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafenin korunduğu Anneler Günü ziyaretlerinde Vali Şıldak eşiyle birlikte İl merkezinde  Aydınlıkevler Mahallesi'nde yaşayan 107 yaşındaki Zehra Özmil'i, 1997'te Eskişehir'de görevinin başında Şehit olan Abdullah Akkaya'nın annesi Dudu Akkaya'yı, koruyucu anne Zeynep Er'i ve engelli annesi Ümmü Uysal'ı ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladılar.   Merkezde Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Kurum Müdürleri, İlçelerde ise Kaymakamlar ve  vefa sosyal destek ekipleri gün boyu ziyaretlerine devam ederek bu özel günde özel anneleri yalnız bırakmadılar.   Ayrıca Burdur genelinde yaşayan 100 yaş ve üstü 21 annenin ziyaret edilmesi sırasında Sakarya İlinde İçişleri Bakanlığı tarafından "Cennet Anneleri" adı altında oluşturulan ormanda 21 annemizin adına dikilen fidanların sertifikaları asırlık çınarlara teslim edildi ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun hediyesi takdim edildi.   Vali Şıldak gün içerisinde programını takip eden basın mensuplarına yaptığı açıklamda; onları Anneler Günü'nde yalnız bırakmamaktan dolayı memnun olduklarını anlattı.   Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun adına anneleri sevindirdiklerini ifade ederek şöyle konuştu: "Devletimizin şükran duygularını iletiyoruz, onlar bizim baş tacımız, ulu çınarlarımız. Devletimiz, Sakarya 'Cennet Anneleri Ormanını' oluşturuyor. Cennet anneleri ormanında Zehra teyzenin adına da bir fidan dikildi. Fidan dikim sertifikasını da teyzemize takdim ediyorum. Artık onun da bir fidanı var. Allah onlara hayırlı uzun ömür çler versin." Dedi. Zehra Özmil de Vali Şıldak'ı görmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirerek teşekkür etti.   Vali Şıldak ayrıca ziyaretlerin ardından eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Semt Pazarını ziyaret ederken ayrıca uzun bir aradan sonra dışarı çıkan sokaktaki büyüklerimizle sohbet ederek, kendilerine fedekarlıkları dolayısıyla teşekkür etti. Bazı iş yerlerinde eanaf ziyaretinde bulundu.
Burdur'da şehit anneleri ile 100 yaş üstü anneler ziyaret edilerek günleri kutlandı.

Başta Şehit Anneleri olmak üzere, 100 yaşını deviren asırlık çınarlar, koruyucu anneler, engelli anneleri, genç anneler ve Devlet Hastanesinde covid-19 servisinde görev yapan sağlık çalışanı anneler bu özel günde Vali Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak başta olmak üzere Kaymakamlar ve vefa sosyal destek grupları tarafından ziyaret edilerek Anneler Gününde unutulmadılar.

 

Koranovirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafenin korunduğu Anneler Günü ziyaretlerinde Vali Şıldak eşiyle birlikte İl merkezinde  Aydınlıkevler Mahallesi'nde yaşayan 107 yaşındaki Zehra Özmil'i, 1997'te Eskişehir'de görevinin başında Şehit olan Abdullah Akkaya'nın annesi Dudu Akkaya'yı, koruyucu anne Zeynep Er'i ve engelli annesi Ümmü Uysal'ı ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladılar.

 

Merkezde Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Kurum Müdürleri, İlçelerde ise Kaymakamlar ve  vefa sosyal destek ekipleri gün boyu ziyaretlerine devam ederek bu özel günde özel anneleri yalnız bırakmadılar.

 

Ayrıca Burdur genelinde yaşayan 100 yaş ve üstü 21 annenin ziyaret edilmesi sırasında Sakarya İlinde İçişleri Bakanlığı tarafından "Cennet Anneleri" adı altında oluşturulan ormanda 21 annemizin adına dikilen fidanların sertifikaları asırlık çınarlara teslim edildi ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun hediyesi takdim edildi.

 

Vali Şıldak gün içerisinde programını takip eden basın mensuplarına yaptığı açıklamda; onları Anneler Günü'nde yalnız bırakmamaktan dolayı memnun olduklarını anlattı.

 

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun adına anneleri sevindirdiklerini ifade ederek şöyle konuştu:

"Devletimizin şükran duygularını iletiyoruz, onlar bizim baş tacımız, ulu çınarlarımız. Devletimiz, Sakarya 'Cennet Anneleri Ormanını' oluşturuyor. Cennet anneleri ormanında Zehra teyzenin adına da bir fidan dikildi. Fidan dikim sertifikasını da teyzemize takdim ediyorum. Artık onun da bir fidanı var. Allah onlara hayırlı uzun ömür çler versin." Dedi.

Zehra Özmil de Vali Şıldak'ı görmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirerek teşekkür etti.

 

Vali Şıldak ayrıca ziyaretlerin ardından eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Semt Pazarını ziyaret ederken ayrıca uzun bir aradan sonra dışarı çıkan sokaktaki büyüklerimizle sohbet ederek, kendilerine fedekarlıkları dolayısıyla teşekkür etti. Bazı iş yerlerinde eanaf ziyaretinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.