VALİ ŞILDAK’TAN 30 AĞUSTOS RESEPSİYONU

Gündem 31.08.2018 - 10:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ŞILDAK’TAN 30 AĞUSTOS RESEPSİYONU

BURDUR VALİSİ HASAN ŞILDAK’TAN 30 AĞUSTOS RESEPSİYONU
Burdur Valisi Hasan Şıldak 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yılı kutlamaları  vesilesi ile resepsiyon düzenledi. Polis Göl Eğitim ve Dinlenme Tesislerindeki resepsiyona Burdur protokolünün yanı sıra askeri erkân, ilçelerin belediye başkanları ve belediye meclisi üyeleri, gaziler, gazi aileleri, şehit aileleri, huzur evi sakinleri, iş adamları, sivil toplum örgütü başkanları, siyasi parti başkan ve üyeleri ve öğrenciler de katıldı. Programda Vali Hasan Şıldak, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Emniyet Müdürü Arif Çankal tüm davetleri masalarında ziyaret ederek 30 Ağustos Zafer Bayramlarını kutladı; güncel konular üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
BURDUR VALİSİ HASAN ŞILDAK’TAN 30 AĞUSTOS RESEPSİYONU

Burdur Valisi Hasan Şıldak 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yılı kutlamaları  vesilesi ile resepsiyon düzenledi. Polis Göl Eğitim ve Dinlenme Tesislerindeki resepsiyona Burdur protokolünün yanı sıra askeri erkân, ilçelerin belediye başkanları ve belediye meclisi üyeleri, gaziler, gazi aileleri, şehit aileleri, huzur evi sakinleri, iş adamları, sivil toplum örgütü başkanları, siyasi parti başkan ve üyeleri ve öğrenciler de katıldı.

Programda Vali Hasan Şıldak, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Emniyet Müdürü Arif Çankal tüm davetleri masalarında ziyaret ederek 30 Ağustos Zafer Bayramlarını kutladı; güncel konular üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.