VALİ ŞILDAK, GÖLHİSAR’DA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE

Gündem 31.05.2018 - 11:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ŞILDAK, GÖLHİSAR’DA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Gölhisar ilçesinde Şehit Aileleri ve Gazilerle iftarda bir araya geldi.
Göreve başladığı günden bu yana Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna düzenlenen iftar programlarına katılmaya özen gösteren Burdur Valisi Hasan Şıldak, Gölhisar İlçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.  İftara Vali yanı sıra, Gölhisar Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç, Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Hasan Güven katıldı.  Iftar programı süresince Şehit Aileleri ve Gazilerle yakından ilgilenen Vali Hasan Şıldak iftar sonunda Şehit Aileleri ve Gazilere hitaben yaptığı konuşmada;  “Gölhisar Kaymakamımıza bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getirdiği için teşekkürlerimi ve tebriklerimi iletiyorum. Hepiniz bizlerin çok değer verdiği, bizlere olan emanetin en güzel timsallerisiniz. Gerçekten de her ortamda her fırsatta sizlerle birlikte olmak bizleri gururlandırıyor. Mübarek Ramazan ayının manevi ikliminde sizlerle iftar açmanın ve birlikte dua etmenin bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler, Devletimizin, bu milletin ayakta kalması ve bekası için sizlerin, yakınlarınızın ve çocuklarınızın gösterdiği fedakarlığı hiçbir zaman unutmayacağız.  Ülkemiz bulunduğu coğrafi konum ve uluslararası konjonktürüyle her zaman değişik zaman ve ortamlarda çeşitli tehlikelerle karşı karşıya kalmıştır. İnanıyorum ki bizler içinde bulunduğumuz Ramazan ayında daha da pekiştirdiğimiz birlik beraberliğimiz ve birlikte hareket etme duygumuzla daha fazla kaynaşarak tüm bunların üstesinden geleceğiz. Bu birlikteliği de burada gördüğümü ifade etmek istiyorum.  Bizler kamu görevlileri olarak kendi aramızda bir uyumu ahengi yakaladığımızda bu uyum ve ahenk bütün ilçedeki insanlarımıza vatandaşlarımıza da yansıyor. Ben bu manada burada görev yapan başta değerli Kaymakamımız olmak üzere tüm kamu görevlilerimizi bu güzel birlikteliği oluşturdukları için tebrik ediyorum. Tekrardan siz çok kıymetli Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz ve aileleriyle bu ortamı paylaşmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ederken hepinize devlet olarak kapımızın açık olduğunu, her zaman yanınızda olduğumuzu tekrardan vurgulamak istiyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.  Vali Hasan Şıldak, iftar programından sonra ilçeden ayrıldı.
Burdur Valisi Hasan Şıldak, Gölhisar ilçesinde Şehit Aileleri ve Gazilerle iftarda bir araya geldi.

Göreve başladığı günden bu yana Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna düzenlenen iftar programlarına katılmaya özen gösteren Burdur Valisi Hasan Şıldak, Gölhisar İlçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

 İftara Vali yanı sıra, Gölhisar Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç, Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Hasan Güven katıldı.

 Iftar programı süresince Şehit Aileleri ve Gazilerle yakından ilgilenen Vali Hasan Şıldak iftar sonunda Şehit Aileleri ve Gazilere hitaben yaptığı konuşmada;

 “Gölhisar Kaymakamımıza bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getirdiği için teşekkürlerimi ve tebriklerimi iletiyorum. Hepiniz bizlerin çok değer verdiği, bizlere olan emanetin en güzel timsallerisiniz. Gerçekten de her ortamda her fırsatta sizlerle birlikte olmak bizleri gururlandırıyor. Mübarek Ramazan ayının manevi ikliminde sizlerle iftar açmanın ve birlikte dua etmenin bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler, Devletimizin, bu milletin ayakta kalması ve bekası için sizlerin, yakınlarınızın ve çocuklarınızın gösterdiği fedakarlığı hiçbir zaman unutmayacağız.

 Ülkemiz bulunduğu coğrafi konum ve uluslararası konjonktürüyle her zaman değişik zaman ve ortamlarda çeşitli tehlikelerle karşı karşıya kalmıştır. İnanıyorum ki bizler içinde bulunduğumuz Ramazan ayında daha da pekiştirdiğimiz birlik beraberliğimiz ve birlikte hareket etme duygumuzla daha fazla kaynaşarak tüm bunların üstesinden geleceğiz. Bu birlikteliği de burada gördüğümü ifade etmek istiyorum.

 Bizler kamu görevlileri olarak kendi aramızda bir uyumu ahengi yakaladığımızda bu uyum ve ahenk bütün ilçedeki insanlarımıza vatandaşlarımıza da yansıyor. Ben bu manada burada görev yapan başta değerli Kaymakamımız olmak üzere tüm kamu görevlilerimizi bu güzel birlikteliği oluşturdukları için tebrik ediyorum. Tekrardan siz çok kıymetli Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz ve aileleriyle bu ortamı paylaşmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ederken hepinize devlet olarak kapımızın açık olduğunu, her zaman yanınızda olduğumuzu tekrardan vurgulamak istiyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

 Vali Hasan Şıldak, iftar programından sonra ilçeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.