VALİ KÜRKLÜ’YE ÇAVDIR HEYETİNDEN ZİYARET

Gündem 04.05.2016 - 14:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

VALİ KÜRKLÜ’YE ÇAVDIR HEYETİNDEN ZİYARET

Çavdır İlçesinden gelen heyet Vali Hasan Kürklü'ye nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, Çavdır Kaymakam Vekili Murat Ekinci, Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Kuzucu, Bayır Mahallesi Muhtarı Eşref Çelik, Silah Üreticisi Orhan Özkan ve Çavdır Atıcılar Derneği Başkanı Özcan Çakır yer aldı. Turizm Haftası Kapsamında Trap ve Hareketli Hedef Atışı Gösterilerinin Çavdır İlçesinde düzenlenmesinden dolayı teşekkür eden heyet, Vali Kürklü’ye Özkanlar Tüfek Sanayisi üretimi olan otomatik tüfek hediye ettiler. Kürklü, ziyaret dolayısıyla heyete teşekkür ederek, Çavdır İlçesine Atış poligonu yapılmasıyla ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. Vali Kürklü ile bir süre görüşen heyet daha sonra makamdan ayrıldı.
Çavdır İlçesinden gelen heyet Vali Hasan Kürklü'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Çavdır Kaymakam Vekili Murat Ekinci, Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Kuzucu, Bayır Mahallesi Muhtarı Eşref Çelik, Silah Üreticisi Orhan Özkan ve Çavdır Atıcılar Derneği Başkanı Özcan Çakır yer aldı.

Turizm Haftası Kapsamında Trap ve Hareketli Hedef Atışı Gösterilerinin Çavdır İlçesinde düzenlenmesinden dolayı teşekkür eden heyet, Vali Kürklü’ye Özkanlar Tüfek Sanayisi üretimi olan otomatik tüfek hediye ettiler. Kürklü, ziyaret dolayısıyla heyete teşekkür ederek, Çavdır İlçesine Atış poligonu yapılmasıyla ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. Vali Kürklü ile bir süre görüşen heyet daha sonra makamdan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.