VALİ KÜRKLÜ: "BOL BOL KİTAP OKUYUN"

Eğitim 22.01.2016 - 15:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

VALİ KÜRKLÜ: "BOL BOL KİTAP OKUYUN"

KARNE TÖRENİNDE KONUŞAN BURDUR VALİSİ HASAN KÜRKLÜ: "BOL BOL KİTAP OKUYUN"
2015-2016 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemin karne sevincine ortak olan Vali Kürklü, öğrencilere karnelerini kendi dağıttı. USO İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine Vali Hasan Kürklü ile beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Yücel Çağlar ve aileler de yer aldı. Burdur genelinde 266 okulda, 43 bin 511 öğrenci karne aldı. Vali, öğrencilere karnelerini verdikten sonra onlarla sohbet ederek tatilde ödev olmadığı için bol bol kitap okumalarını istedi ve bu sayede okumalarının gelişeceğinin altını çizdi. Vali Kürklü; öğrencilere karnelerini verdikten sonra öğretmenler ile bir araya geldi. Öğretmenler Odasında gerçekleşen toplantıda Vali Kürklü öğrencileri yetiştirme konusunda kendilerine teşekkür etti. Vali Kürklü öğretmenlerden, öğrencilere okuma alışkanlığını kazandırmaları noktasında gayret göstermelerini istedi. Yarıyıl tatilinde çocuklara ödev verilmediği için kitap okumalarını istemelerini söyleyen Vali Hasan Kürklü, okumanın boş zamanlarda yapılan bir iş olmadığını aktararak, bu algıyı değiştirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırma noktasında Okul Aile Birliği toplantılarında olsun diğer sınıf toplantılarında olsun Velileri de bilinçlendirmek gerektiğini söyleyen Vali Kürklü, okuma bilincini kazandırabilinirse öğrencinin ve ülkenin geleceği daha da parlak olacağı düşüncesiyle öğretmen ve öğrencilere iyi tatiller diledi.    
KARNE TÖRENİNDE KONUŞAN BURDUR VALİSİ HASAN KÜRKLÜ: "BOL BOL KİTAP OKUYUN"

2015-2016 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemin karne sevincine ortak olan Vali Kürklü, öğrencilere karnelerini kendi dağıttı.

USO İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine Vali Hasan Kürklü ile beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Yücel Çağlar ve aileler de yer aldı.

Burdur genelinde 266 okulda, 43 bin 511 öğrenci karne aldı. Vali, öğrencilere karnelerini verdikten sonra onlarla sohbet ederek tatilde ödev olmadığı için bol bol kitap okumalarını istedi ve bu sayede okumalarının gelişeceğinin altını çizdi.

Vali Kürklü; öğrencilere karnelerini verdikten sonra öğretmenler ile bir araya geldi. Öğretmenler Odasında gerçekleşen toplantıda Vali Kürklü öğrencileri yetiştirme konusunda kendilerine teşekkür etti. Vali Kürklü öğretmenlerden, öğrencilere okuma alışkanlığını kazandırmaları noktasında gayret göstermelerini istedi. Yarıyıl tatilinde çocuklara ödev verilmediği için kitap okumalarını istemelerini söyleyen Vali Hasan Kürklü, okumanın boş zamanlarda yapılan bir iş olmadığını aktararak, bu algıyı değiştirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırma noktasında Okul Aile Birliği toplantılarında olsun diğer sınıf toplantılarında olsun Velileri de bilinçlendirmek gerektiğini söyleyen Vali Kürklü, okuma bilincini kazandırabilinirse öğrencinin ve ülkenin geleceği daha da parlak olacağı düşüncesiyle öğretmen ve öğrencilere iyi tatiller diledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.