Vali Karaloğlu’ndan ATB Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

Gündem 30.05.2018 - 13:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Karaloğlu’ndan ATB Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Ticaret Borsası seçimlerinin ardından Borsa yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, ATB Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, ATB Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin karşıladığı Vali Karaloğlu, ATB yönetim kurulu başkanlığına yeniden seçilen Ali Çandır ve yönetim kuruluna başarılar diledi. Tarımın insanlık için önemli bir sektör olduğuna dikkat çeken Karaloğlu, tarımsal üretim yapıp, bunun ticaretini yaparak ekonominin gelişimine katkıda bulunan çiftçilere ve borsa üyelerine teşekkür etti. Karaloğlu, Borsa’nın kent için önemli bir kurum olduğunu belirterek, “ATB yönetimine yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.   ATB Başkanı Ali Çandır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Borsa’nın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Tarımın toplum kılcal damarlarına kadar yansıyan ekonomi yarattığını vurgulayan Çandır, tarımın mutlaka öncelikle desteklenmesi gereken bir sektör olduğunu kaydetti. Çandır, hazine arazilerinin süs bitkileri ve tıbbi aromatik bitki sektörüne tahsisiyle ilgili arazi envanterine ulaşmakta zorluk yaşadıklarını belirterek bu konuda Vali Karaloğlu’ndan destek istedi. Tarımsal iş gücü ve tarımsal üretimin gündeme geldiği ziyarette Çandır, bu yıl 24-28 Ekim’de ANFAŞ Fuar alanında yapılacak Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’le ilgili de bilgi verdi.   Antalya Valisi Münir Karaloğlu, ziyaretin anısına Başkan Çandır’a tablo hediye etti.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Ticaret Borsası seçimlerinin ardından Borsa yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, ATB Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, ATB Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin karşıladığı Vali Karaloğlu, ATB yönetim kurulu başkanlığına yeniden seçilen Ali Çandır ve yönetim kuruluna başarılar diledi. Tarımın insanlık için önemli bir sektör olduğuna dikkat çeken Karaloğlu, tarımsal üretim yapıp, bunun ticaretini yaparak ekonominin gelişimine katkıda bulunan çiftçilere ve borsa üyelerine teşekkür etti. Karaloğlu, Borsa’nın kent için önemli bir kurum olduğunu belirterek, “ATB yönetimine yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.

 

ATB Başkanı Ali Çandır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Borsa’nın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Tarımın toplum kılcal damarlarına kadar yansıyan ekonomi yarattığını vurgulayan Çandır, tarımın mutlaka öncelikle desteklenmesi gereken bir sektör olduğunu kaydetti. Çandır, hazine arazilerinin süs bitkileri ve tıbbi aromatik bitki sektörüne tahsisiyle ilgili arazi envanterine ulaşmakta zorluk yaşadıklarını belirterek bu konuda Vali Karaloğlu’ndan destek istedi. Tarımsal iş gücü ve tarımsal üretimin gündeme geldiği ziyarette Çandır, bu yıl 24-28 Ekim’de ANFAŞ Fuar alanında yapılacak Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’le ilgili de bilgi verdi.

 

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, ziyaretin anısına Başkan Çandır’a tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.