Vali Hasan Şıldak'tan Çallıca Köyüne Ziyaret

Gündem 04.10.2018 - 10:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Hasan Şıldak'tan Çallıca Köyüne Ziyaret

Burdur Valiliğinden basın bültenine göre:
“Vali Hasan Şıldak, ziyarette bulunduğu Çallıca Köyü’nde KÖYDES içme suyu projeleri kapsamında yapımı tamamlanan güneş paneli tesisi ve yapımı devam eden düğün salonu inşaatında incelemelerde bulundu.   Çallıca Köyü’nün içme suyu enerji gideriyle ilgili önemli tasarruf sağlayacak güneş paneli tesisini yerinde inceleyen Vali Hasan Şıldak, yapımı tamamlanarak hizmete alınan tesis hakkında panelleri yapan firma yetkilileri ve Köy Muhtarı Osman Saçar’dan bilgi aldı. Valimiz daha sonra Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği destekleri ile yapımı devam eden Çallıca Düğün Salonu inşaatını yerinde inceledi.   Vali Hasan Şıldak güneş paneli tesisi incelemeleri sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Bugün Çallıca Köyümüzde üç tane güzel hizmetin devreye girmesi ile ilgili muhtarımızın daveti üzerine ziyarette bulunuyoruz. Köyümüz için yapılan güzel hizmetleri yerinde görüyoruz.   Özellikle hükumetimizin büyük önem verdiği KÖYDES programlarını, çalışmalarını yıllardır İçişleri Bakanlığımız gerçekleştiriyor. Bugün de KÖYDES içme suyu projeleri kapsamında Çallıca Köyümüzün içme suyu enerji giderinde önemli bir tasarruf sağlayacak tesisi yerinde inceledik hayırlı olmasını diliyorum.   Yine Köyümüzün ve Cami Yaptırma Derneğimizin iş birliği ile tamamlanan camimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda düğün salonu da kısa zamanda hizmete girecek. Düğün salonu da Merkez İlçe Köyleri Hizmet Götürme Birliği ve Özel İdaremizin katkılarıyla, Valiliğimizin destekleriyle yapılıyor. Yakın zamanda yine İl Özel İdare ve Birlik iş birliği ile 3,5 km'lik içme suyu isale hattı yapılmış. Yapılan bütün hizmetlerin Çallıcalı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.   Vali Hasan Şıldak'a Çallıca ziyaretinde Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı ve kurum müdürleri eşlik etti.”
Burdur Valiliğinden basın bültenine göre:

“Vali Hasan Şıldak, ziyarette bulunduğu Çallıca Köyü’nde KÖYDES içme suyu projeleri kapsamında yapımı tamamlanan güneş paneli tesisi ve yapımı devam eden düğün salonu inşaatında incelemelerde bulundu.

 

Çallıca Köyü’nün içme suyu enerji gideriyle ilgili önemli tasarruf sağlayacak güneş paneli tesisini yerinde inceleyen Vali Hasan Şıldak, yapımı tamamlanarak hizmete alınan tesis hakkında panelleri yapan firma yetkilileri ve Köy Muhtarı Osman Saçar’dan bilgi aldı. Valimiz daha sonra Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği destekleri ile yapımı devam eden Çallıca Düğün Salonu inşaatını yerinde inceledi.

 

Vali Hasan Şıldak güneş paneli tesisi incelemeleri sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Bugün Çallıca Köyümüzde üç tane güzel hizmetin devreye girmesi ile ilgili muhtarımızın daveti üzerine ziyarette bulunuyoruz. Köyümüz için yapılan güzel hizmetleri yerinde görüyoruz.

 

Özellikle hükumetimizin büyük önem verdiği KÖYDES programlarını, çalışmalarını yıllardır İçişleri Bakanlığımız gerçekleştiriyor. Bugün de KÖYDES içme suyu projeleri kapsamında Çallıca Köyümüzün içme suyu enerji giderinde önemli bir tasarruf sağlayacak tesisi yerinde inceledik hayırlı olmasını diliyorum.

 

Yine Köyümüzün ve Cami Yaptırma Derneğimizin iş birliği ile tamamlanan camimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda düğün salonu da kısa zamanda hizmete girecek. Düğün salonu da Merkez İlçe Köyleri Hizmet Götürme Birliği ve Özel İdaremizin katkılarıyla, Valiliğimizin destekleriyle yapılıyor. Yakın zamanda yine İl Özel İdare ve Birlik iş birliği ile 3,5 km'lik içme suyu isale hattı yapılmış. Yapılan bütün hizmetlerin Çallıcalı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Vali Hasan Şıldak'a Çallıca ziyaretinde Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı ve kurum müdürleri eşlik etti.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.