Vali Hasan Şıldak'tan Burdurlulara Sokağa Çıkmama Çağrısı

Gündem 10.04.2020 - 22:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Hasan Şıldak'tan Burdurlulara Sokağa Çıkmama Çağrısı

Vali Hasan Şıldak'tan Burdurlulara Sokağa Çıkmama Çağrısı
Vali Hasan Şıldak'tan Burdurlulara Sokağa Çıkmama Çağrısı   Vali Hasan Şıldak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, İçişleri Bakanlığı tarafından kamuoyuyla paylaşılan bu geceden itibaren 12 Nisan saat 24:00'e kadar 30 büyükşehirde uygulanacak sokağa çıkma yasağını duyurarak, aynı şekilde Burdur'un tamamında Vatandaşlarımızı gönüllü olarak bu uygulamaya davet ettiğini belirten paylaşımda bulundu.   Vali Hasan Şıldak, yaptığı paylaşımda;    "Değerli Vatandaşlarım,   Hepinizi büyükşehirlerde ilan edilen sokağa çıkma yasağını Burdur'un tamamında gönüllü olarak uygulamaya davet ediyorum.    İlimiz için hep birlikte bunu başaralım...   Burdur 48 saat dışarı çıkma!   #EvdeKalBurdur " şeklinde ifadelere yer verdi.   İçişleri Bakanlığı resmi sitesinden yaptığı paylaşımla 30 Büyükşehirde iki gün uygulanacak sokağa çıkma yasağını duyurdu.   Bakanlık yaptığı açıklamada;   "10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır.   Saat 22.15 itibariyle valiliklere gönderilen genelgenin tüm detayları kamuoyu İle paylaşılacaktır." denildi.
Vali Hasan Şıldak'tan Burdurlulara Sokağa Çıkmama Çağrısı
Vali Hasan Şıldak'tan Burdurlulara Sokağa Çıkmama Çağrısı
 
Vali Hasan Şıldak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, İçişleri Bakanlığı tarafından kamuoyuyla paylaşılan bu geceden itibaren 12 Nisan saat 24:00'e kadar 30 büyükşehirde uygulanacak sokağa çıkma yasağını duyurarak, aynı şekilde Burdur'un tamamında Vatandaşlarımızı gönüllü olarak bu uygulamaya davet ettiğini belirten paylaşımda bulundu.
 
Vali Hasan Şıldak, yaptığı paylaşımda; 
 
"Değerli Vatandaşlarım,
 
Hepinizi büyükşehirlerde ilan edilen sokağa çıkma yasağını Burdur'un tamamında gönüllü olarak uygulamaya davet ediyorum. 
 
İlimiz için hep birlikte bunu başaralım...
 
Burdur 48 saat dışarı çıkma!
 
#EvdeKalBurdur " şeklinde ifadelere yer verdi.
 
İçişleri Bakanlığı resmi sitesinden yaptığı paylaşımla 30 Büyükşehirde iki gün uygulanacak sokağa çıkma yasağını duyurdu.
 
Bakanlık yaptığı açıklamada;
 
"10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır.
 
Saat 22.15 itibariyle valiliklere gönderilen genelgenin tüm detayları kamuoyu İle paylaşılacaktır." denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.