Vali Hasan Şıldak’tan Bucak İlçesine ziyaret

Gündem 11.08.2018 - 10:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Hasan Şıldak’tan Bucak İlçesine ziyaret

Vali Hasan Şıldak, Bucak İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu toplantılarına katılmak üzere İlçeye giden Vali Hasan Şıldak, Ticaret ve Sanayi Odası, Bucak OSB’de faaliyetlerini sürdüren Alpin Yalıtım ve Portsan Mermer Fabrikalarına ziyaretlerde bulundu.   Ziyaretlerine Bucak Ticaret ve Sanayi Odası ile başlayan Vali Hasan Şıldak’ı, Oda Başkanı Hasan Yalçın Mecikoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Başkan Mecikoğlu’nu makamında ziyaret eden Şıldak, bir süre Mecikoğlu ve yönetimi ile görüşerek odanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.   Ziyaretlerine Bucak Organize Sanayi Bölgesi ile devam eden Şıldak, Alpin Yalıtım Fabrikası sahibi 22 ve 23’üncü Dönem Burdur Milletvekili Mehmet Alp’i iş yerinde ziyaret etti.   Son olarak Bucak OSB’de Portsan Mermer Fabrikasına ziyarette bulunan Şıldak, hayırsever iş adamı Mehmet Cadıl’lla bir süre görüştü.   İş Adamı Alp ve Cadıl nazik ziyareti dolayısıyla Şıldak’a teşekkür ettiler.   Ziyaretleri sırasında Vali Hasan Şıldak’a Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin eşlik etti.
Vali Hasan Şıldak, Bucak İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu toplantılarına katılmak üzere İlçeye giden Vali Hasan Şıldak, Ticaret ve Sanayi Odası, Bucak OSB’de faaliyetlerini sürdüren Alpin Yalıtım ve Portsan Mermer Fabrikalarına ziyaretlerde bulundu.

 

Ziyaretlerine Bucak Ticaret ve Sanayi Odası ile başlayan Vali Hasan Şıldak’ı, Oda Başkanı Hasan Yalçın Mecikoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Başkan Mecikoğlu’nu makamında ziyaret eden Şıldak, bir süre Mecikoğlu ve yönetimi ile görüşerek odanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Ziyaretlerine Bucak Organize Sanayi Bölgesi ile devam eden Şıldak, Alpin Yalıtım Fabrikası sahibi 22 ve 23’üncü Dönem Burdur Milletvekili Mehmet Alp’i iş yerinde ziyaret etti.

 

Son olarak Bucak OSB’de Portsan Mermer Fabrikasına ziyarette bulunan Şıldak, hayırsever iş adamı Mehmet Cadıl’lla bir süre görüştü.

 

İş Adamı Alp ve Cadıl nazik ziyareti dolayısıyla Şıldak’a teşekkür ettiler.

 

Ziyaretleri sırasında Vali Hasan Şıldak’a Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.