Vali Hasan Şıldak, Şakı Ailesinin İftar Sofrasına Konuk Oldu

Gündem 05.06.2018 - 16:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Hasan Şıldak, Şakı Ailesinin İftar Sofrasına Konuk Oldu

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Tepe Mahallesi sakinlerinden Şakı ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.
Hanımefendi Fatma Nur Şıldak'la birlikte Arzu - Mehmet Şakı çiftinin evine misafir olup, iftarını Şakı ailesi ile birlikte açtı. Burdur’da görevine başladığı günden bu yana iftar programlarına katılarak, Şehit Aileleri ve Gaziler başta olmak üzere Burdurlularla iftar sofralarında bir araya gelmeye özen gösteren Şıldak, pazar akşamı iftarında Şakı ailesine konuk oldu. İftarını Şakı Ailesi ile birlikte açan Vali Şıldak ve Hanımefendi gösterdikleri ilgi alaka ve misafirperverlik için Arzu-Mehmet çiftine teşekkür ettiler. Şakı Ailesi de kendilerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. İftarda Vali Şıldak’a , Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu ve  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Hasan Güven eşlik etti.
Burdur Valisi Hasan Şıldak, Tepe Mahallesi sakinlerinden Şakı ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.

Hanımefendi Fatma Nur Şıldak'la birlikte Arzu - Mehmet Şakı çiftinin evine misafir olup, iftarını Şakı ailesi ile birlikte açtı.

Burdur’da görevine başladığı günden bu yana iftar programlarına katılarak, Şehit Aileleri ve Gaziler başta olmak üzere Burdurlularla iftar sofralarında bir araya gelmeye özen gösteren Şıldak, pazar akşamı iftarında Şakı ailesine konuk oldu.

İftarını Şakı Ailesi ile birlikte açan Vali Şıldak ve Hanımefendi gösterdikleri ilgi alaka ve misafirperverlik için Arzu-Mehmet çiftine teşekkür ettiler. Şakı Ailesi de kendilerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. İftarda Vali Şıldak’a , Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu ve  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Hasan Güven eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.