Vali Hasan Şıldak Hafta Sonu Ziyaretlerde Bulundu

03.02.2020 - 16:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Hasan Şıldak Hafta Sonu Ziyaretlerde Bulundu

Vali Hasan Şıldak, hafta sonu bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu.
Göreve başladığı günden bu yana gerçekleştirdiği aile ziyaretleriyle toplumun geniş kesimleri ile bir araya gelmeye özen gösteren, devam eden kamu yatırımlarını yakından takip eden Vali Şıldak, Cumartesi günü bir dizi aile ziyaretinin yanı sıra, devam eden bazı yatırım çalışmalarını yerinde inceledi.   Programına yapımları tamamlanmak üzere olan İl Özel İdaresi Yeni Hizmet Binası ve Kapalı Spor Salonu İnşaatında incelemede bulunarak başlayan Vali Şıldak, kurum ve yüklenici firma yetkililerden çalışmalarla bilgi aldı.   İncelemelerinin ardından aile ziyaretlerinde bulunan Vali Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Yılmaz ve Alan ailesi ile yeni bebekleri olan Arsalı Ailesine ziyarette bulundu. Ziyaret süresince Ailelerle yakından ilgilenerek sohbet eden Vali Şıldak ve eşi, evlerinde misafir ettikleri için ailelere teşekkür ettiler.   Vali Şıldak aile ziyaretlerinin ardından Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezinde Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında AFAD İl Müdürlüğü tarafından yapılan afetlere hazırlık çalışmaları ile ilgili bilgi aldı, 112 Acil Çağrı Mekezi ve GAMER'de yürütülen çalışmaları inceledi.
Vali Hasan Şıldak, hafta sonu bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu.



Göreve başladığı günden bu yana gerçekleştirdiği aile ziyaretleriyle toplumun geniş kesimleri ile bir araya gelmeye özen gösteren, devam eden kamu yatırımlarını yakından takip eden Vali Şıldak, Cumartesi günü bir dizi aile ziyaretinin yanı sıra, devam eden bazı yatırım çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Programına yapımları tamamlanmak üzere olan İl Özel İdaresi Yeni Hizmet Binası ve Kapalı Spor Salonu İnşaatında incelemede bulunarak başlayan Vali Şıldak, kurum ve yüklenici firma yetkililerden çalışmalarla bilgi aldı.

 

İncelemelerinin ardından aile ziyaretlerinde bulunan Vali Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Yılmaz ve Alan ailesi ile yeni bebekleri olan Arsalı Ailesine ziyarette bulundu. Ziyaret süresince Ailelerle yakından ilgilenerek sohbet eden Vali Şıldak ve eşi, evlerinde misafir ettikleri için ailelere teşekkür ettiler.

 

Vali Şıldak aile ziyaretlerinin ardından Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezinde Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında AFAD İl Müdürlüğü tarafından yapılan afetlere hazırlık çalışmaları ile ilgili bilgi aldı, 112 Acil Çağrı Mekezi ve GAMER'de yürütülen çalışmaları inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.