VALİ ARSLANTAŞ, VATANDAŞLAR VE PROTOKOLLE BAYRAMLAŞTI

Gündem 31.07.2020 - 19:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ, VATANDAŞLAR VE PROTOKOLLE BAYRAMLAŞTI

VALİ ARSLANTAŞ, VATANDAŞLAR VE PROTOKOLLE BAYRAMLAŞTI
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Ulu Cami'de kıldığı Bayram Namazı'nın ardından vatandaşlarla bayramlaştı, sonrasında Mısırlılar Evi'nde yapılan ptotokol Bayramlaşmasına katıldı. Pandemi tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye uygun olarak eda edilen Bayram Namazı sonrası halkla Bayramlaşan Vali Arslantaş, buradan Mısırlılar Evine geçerek protokolle bir araya geldi. Vali Arslantaş burada yaptığı konuşmada, "hepimizin temennisi gelecek bayramlarda, yine eski bayramlarda olduğu gibi kucaklaştığımız ortamlara kavuşmaktır. Öngörümüz bu şekilde ama bunu sağlamak da bizim elimizde. Başta temizlik, maske sosyal mesafe olmak üzere, bütün bunların bir tercih değil zorunluluk olduğunu bilerek,  bu kurallara uyarsak, salgınla mücadelede başarılı olarak gelecek bayramlar için geçmişi yad edeceğimiz bayramları yaşayabileceğimizi görüyoruz. Bu vesileyle ben hepinizin,  aileleriniz ile birlikte bayramlarını tebrik ediyorum. Büyüklerimize selamlarımızı,  hürmetlerimizi iletiyor, ellerinden öpüyorum. Küçüklerimizin gözlerinden öpüp bayramlarını tebrik ediyorum. Pandemi dolayısıyla bugün her zamankinden farklı bir Bayramlaşma gerçekleştiriyoruz. Ne huzurevine, ne de çocuk sevgi evlerine, nede bir başka yere gitmiyoruz. Hani mahşerde anne çocuğundan kaçacakmış diyorlar ya, bende annemden uzak duruyorum, bunu dünyada yaşamış olduk. Annenin çocuktan uzaklaşmasının ne demek olduğunu, bu süreçte gördük. Allah bize bu belayı def etmeyi nasip etsin. Tekrar hepinizin bayramını tebrik ediyor, sizleri sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” dedi. Bayramlaşmaya Milletvekili Bayram Özçelik,  Milletvekili Yasin UĞUR, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve Kurum Müdürleri de katıldı.
VALİ ARSLANTAŞ, VATANDAŞLAR VE PROTOKOLLE BAYRAMLAŞTI

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Ulu Cami'de kıldığı Bayram Namazı'nın ardından vatandaşlarla bayramlaştı, sonrasında Mısırlılar Evi'nde yapılan ptotokol Bayramlaşmasına katıldı.

Pandemi tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye uygun olarak eda edilen Bayram Namazı sonrası halkla Bayramlaşan Vali Arslantaş, buradan Mısırlılar Evine geçerek protokolle bir araya geldi.

Vali Arslantaş burada yaptığı konuşmada, "hepimizin temennisi gelecek bayramlarda, yine eski bayramlarda olduğu gibi kucaklaştığımız ortamlara kavuşmaktır.

Öngörümüz bu şekilde ama bunu sağlamak da bizim elimizde. Başta temizlik, maske sosyal mesafe olmak üzere, bütün bunların bir tercih değil zorunluluk olduğunu bilerek,  bu kurallara uyarsak, salgınla mücadelede başarılı olarak gelecek bayramlar için geçmişi yad edeceğimiz bayramları yaşayabileceğimizi görüyoruz.

Bu vesileyle ben hepinizin,  aileleriniz ile birlikte bayramlarını tebrik ediyorum. Büyüklerimize selamlarımızı,  hürmetlerimizi iletiyor, ellerinden öpüyorum. Küçüklerimizin gözlerinden öpüp bayramlarını tebrik ediyorum.

Pandemi dolayısıyla bugün her zamankinden farklı bir Bayramlaşma gerçekleştiriyoruz. Ne huzurevine, ne de çocuk sevgi evlerine, nede bir başka yere gitmiyoruz. Hani mahşerde anne çocuğundan kaçacakmış diyorlar ya, bende annemden uzak duruyorum, bunu dünyada yaşamış olduk. Annenin çocuktan uzaklaşmasının ne demek olduğunu, bu süreçte gördük.

Allah bize bu belayı def etmeyi nasip etsin. Tekrar hepinizin bayramını tebrik ediyor, sizleri sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” dedi.

Bayramlaşmaya Milletvekili Bayram Özçelik,  Milletvekili Yasin UĞUR, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve Kurum Müdürleri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.