VALİ ARSLANTAŞ UYARDI ‘ZORUNLU OLMADIKÇA BİR DAKİKA BİLE EVDEN ÇIKMAYIN’

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 07.11.2020 - 08:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ UYARDI ‘ZORUNLU OLMADIKÇA BİR DAKİKA BİLE EVDEN ÇIKMAYIN’

Burdur'da bir anda büyük artış göstermeye başlayan covid-19 salgınına mücadele için Burdur Valisi Ali Arslantaş uyarılarda bulundu...
Burdur Valisi Ali Arslantaş, kentteki yeni tip koronavirüs vakalarının arttığını belirterek, akraba ve arkadaş ziyaretlerine gidilmemesi uyarısında bulundu.   Vali Arslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kalabalık ortamlar, ev gezmeleri, maskesiz, mesafesiz ticari ilişkilerle temizlik kurallarına uymamanın vakaları artırdığını belirtti.  Akraba ziyaretlerinin bir süreliğine yapılmamasını öneren Arslantaş, "Zorunlu durumlar hariç 'Bir Dakika' bile evinizin dışında geçirmeyin. Akraba ve arkadaşlarınızın evine gitmeyin." ifadesini kullandı.    Öte yandan Vali Arslantaş, paylaştığı bir mesajında da Kovid-19 testi pozitif çıkan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'e geçmiş olsun dileklerini iletti. Arslantaş, "Kıymetli hanımefendiye ve size geçmiş olsun. Kısa zamanda hastalığı atlatıp aramıza döneceğinize inancım tam. Bu vesileyle tüm hastalarımıza Rabbimden şifalar diliyorum." açıklamasında bulundu.  
Burdur'da bir anda büyük artış göstermeye başlayan covid-19 salgınına mücadele için Burdur Valisi Ali Arslantaş uyarılarda bulundu...

Burdur Valisi Ali Arslantaş, kentteki yeni tip koronavirüs vakalarının arttığını belirterek, akraba ve arkadaş ziyaretlerine gidilmemesi uyarısında bulundu.

 

Vali Arslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kalabalık ortamlar, ev gezmeleri, maskesiz, mesafesiz ticari ilişkilerle temizlik kurallarına uymamanın vakaları artırdığını belirtti.

 Akraba ziyaretlerinin bir süreliğine yapılmamasını öneren Arslantaş, "Zorunlu durumlar hariç 'Bir Dakika' bile evinizin dışında geçirmeyin. Akraba ve arkadaşlarınızın evine gitmeyin." ifadesini kullandı. 

 

Öte yandan Vali Arslantaş, paylaştığı bir mesajında da Kovid-19 testi pozitif çıkan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Arslantaş, "Kıymetli hanımefendiye ve size geçmiş olsun. Kısa zamanda hastalığı atlatıp aramıza döneceğinize inancım tam. Bu vesileyle tüm hastalarımıza Rabbimden şifalar diliyorum." açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.