VALİ ARSLANTAŞ'TAN SULUDERE KÖYÜNE ZİYARET

Gündem 30.10.2021 - 09:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

VALİ ARSLANTAŞ'TAN SULUDERE KÖYÜNE ZİYARET

VALİ ARSLANTAŞ'TAN SULUDERE KÖYÜNE ZİYARET
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Merkeze bağlı Suludere Köyüne ziyarette bulundu.     Cuma Namazını Suludere Köyünde kılan Vali Arslantaş, namazın ardından tadilatı yıl içerisinde tamamlanan Suludere Yeni Cami'nin avlusunda köy halkı ile bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi. Burada vatandaşlara hitap eden Vali Arslantaş, daha önce gelme fırsatımız olmamıştı, bugüne nasipmiş, geç olsun güç olmasın diyerek geldik yerinde gördük. Köye yakışır güzel bir çalışma olmuş. Rabbim hayırlı hizmetler, hayırlı ibadetler yapmayı nasip etsin. Caminin Tadilatında emeği geçen başta köy halkı ve müftülüğümüz olmak üzere katkısı olan kişi ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Vali Arslantaş'a Suludere programında Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık eşlik etti.  
VALİ ARSLANTAŞ'TAN SULUDERE KÖYÜNE ZİYARET

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Merkeze bağlı Suludere Köyüne ziyarette bulundu.
 

 

Cuma Namazını Suludere Köyünde kılan Vali Arslantaş, namazın ardından tadilatı yıl içerisinde tamamlanan Suludere Yeni Cami'nin avlusunda köy halkı ile bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

Burada vatandaşlara hitap eden Vali Arslantaş, daha önce gelme fırsatımız olmamıştı, bugüne nasipmiş, geç olsun güç olmasın diyerek geldik yerinde gördük. Köye yakışır güzel bir çalışma olmuş. Rabbim hayırlı hizmetler, hayırlı ibadetler yapmayı nasip etsin. Caminin Tadilatında emeği geçen başta köy halkı ve müftülüğümüz olmak üzere katkısı olan kişi ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Vali Arslantaş'a Suludere programında Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.