VALİ ARSLANTAŞ’TAN SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Gündem 23.11.2020 - 14:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ’TAN SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Burdur Valisi Ali Arslantaş, İl Sağlık Müdürlüğüne ziyarette bulundu...
Burdur Valisi Ali Arslantaş, İl Sağlık Müdürlüğüne ziyarette bulundu Pandemiyle mücadele süreci kapsamında İlimizde uygulanan tedbirler, bu kapsamda yürütülen çalışmaları yakından takip eden Vali Arslantaş, bugün gerçekleştirdiği İl Sağlık Müdürlüğü ziyaretinde Hastalığın İlimizde ki seyri ve hastanelerdeki durumla ilgili sağlık yöneticileri ile görüştü. Vali Arslantaş, İl Sağlık Müdürü Reha Sermed Aygören, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Sevinç Sütlü ve Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Nedim Ongun’un hazır bulunduğu ziyarette, pandemi süreciyle ilgili yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi aldı. Ziyareti sırasında gerek İl Hıfzıssıhha Kurulu kararları kapsamında alınan tedbirler ve uygulanan karantinaların durumu, gerekse Sağlık Bakanlığı tarafından hastalığın tedavi süreci ile ilgili İlimizde uygulanan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Arslantaş, sürecin başından itibaren üstün bir görev anlayışı içerisinde mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışan bütün sağlık personellerine teşekkür etti.  
Burdur Valisi Ali Arslantaş, İl Sağlık Müdürlüğüne ziyarette bulundu...

Burdur Valisi Ali Arslantaş, İl Sağlık Müdürlüğüne ziyarette bulundu

Pandemiyle mücadele süreci kapsamında İlimizde uygulanan tedbirler, bu kapsamda yürütülen çalışmaları yakından takip eden Vali Arslantaş, bugün gerçekleştirdiği İl Sağlık Müdürlüğü ziyaretinde Hastalığın İlimizde ki seyri ve hastanelerdeki durumla ilgili sağlık yöneticileri ile görüştü.

Vali Arslantaş, İl Sağlık Müdürü Reha Sermed Aygören, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Sevinç Sütlü ve Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Nedim Ongun’un hazır bulunduğu ziyarette, pandemi süreciyle ilgili yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi aldı.

Ziyareti sırasında gerek İl Hıfzıssıhha Kurulu kararları kapsamında alınan tedbirler ve uygulanan karantinaların durumu, gerekse Sağlık Bakanlığı tarafından hastalığın tedavi süreci ile ilgili İlimizde uygulanan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Arslantaş, sürecin başından itibaren üstün bir görev anlayışı içerisinde mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışan bütün sağlık personellerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.