Vali Arslantaş'tan Kemer ve Karamanlı İlçelerine Ziyaret

Gündem 05.08.2020 - 14:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Arslantaş'tan Kemer ve Karamanlı İlçelerine Ziyaret

Vali Arslantaş'tan Kemer ve Karamanlı İlçelerine Ziyaret
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, İlçe ziyaretleri kapsamında Kemer ve Karamanlı İlçelerine ziyarette bulundu.   Göreve başladıktan sonra İlçeleri daha yakından tanıma adına ziyaretlerini sürdüren Vali Arslantaş, bu kapsamda Kemer ve Karamanlı İlçelerini ziyaret ederek İlçelerle ilgili genel brifing aldı.   Gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk olarak Kemer İlçesini ziyaret eden Vali Arslantaş, Kaymakam Rabia Naçar ve Belediye Başkanı İsmail Özay'ı ziyaret ederek İlçenin genel durumu ve  yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.   Vali Arslantaş, bu ziyaretlerin ardından Kemer İlçesinden ayrılmadan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.   Kemer ziyareti sonrası Karamanlı İlçesine geçen Vali Arslantaş, Kaymakam Adem Topaca ve Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu'nu ziyaret etti.   Ziyaretler sırasında İlçede yürütülen çalışma ve projelerle ilgili kapsamlı birifing alan Vali Arslantaş, Mermercilik başta olmak üzere İlçenin genel ekonomik yapısı, tarım ve hayvancılık, eğitim ve sağlık alt yapısı ile ilgili bilgi aldı
Vali Arslantaş'tan Kemer ve Karamanlı İlçelerine Ziyaret
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, İlçe ziyaretleri kapsamında Kemer ve Karamanlı İlçelerine ziyarette bulundu.
 
Göreve başladıktan sonra İlçeleri daha yakından tanıma adına ziyaretlerini sürdüren Vali Arslantaş, bu kapsamda Kemer ve Karamanlı İlçelerini ziyaret ederek İlçelerle ilgili genel brifing aldı.
 
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk olarak Kemer İlçesini ziyaret eden Vali Arslantaş, Kaymakam Rabia Naçar ve Belediye Başkanı İsmail Özay'ı ziyaret ederek İlçenin genel durumu ve  yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
 
Vali Arslantaş, bu ziyaretlerin ardından Kemer İlçesinden ayrılmadan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
 
Kemer ziyareti sonrası Karamanlı İlçesine geçen Vali Arslantaş, Kaymakam Adem Topaca ve Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu'nu ziyaret etti.
 
Ziyaretler sırasında İlçede yürütülen çalışma ve projelerle ilgili kapsamlı birifing alan Vali Arslantaş, Mermercilik başta olmak üzere İlçenin genel ekonomik yapısı, tarım ve hayvancılık, eğitim ve sağlık alt yapısı ile ilgili bilgi aldı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.