VALİ ARSLANTAŞ MUHTAR TOPLANTILARINA TEFENNİ İLÇESİ İLE DEVAM ETTİ

Gündem 01.10.2021 - 09:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

VALİ ARSLANTAŞ MUHTAR TOPLANTILARINA TEFENNİ İLÇESİ İLE DEVAM ETTİ

VALİ ARSLANTAŞ MUHTAR TOPLANTILARINA TEFENNİ İLÇESİ İLE DEVAM ETTİ
Muhtar Toplantılarına devam eden Burdur Valisi Ali Arslantaş, Tefenni İlçesinde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.   Tefenni programıma Kaymakam V. Safa Karahan'ı makamında ziyaret ederek başlayan Vali Arslantaş, bu ziyaretin ardından İlçeye bağlı mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantı Kaymakam Karahan ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün sunumlarıyla devam etti.     Vali Arslantaş toplantının başında yaptığı konuşmada; "Sözlerime Eylül ayının son gününde Tefenni ilçesinde mesaiyi sizlerle birlikte başlamaktan ve birlikte mesaiyi geçirebilmekten duyduğum memnuniyeti ifade ederek başlamak istiyorum. Bugün kamu yönetimindeki şeffaflık esasına uygun olarak hizmeti sağlayanlarla hizmetten fayda sağlayanların bir araya geldiği, kamu hizmetlerinin hangi noktada yeterli, çok iyi ya da eksik olduğunu birlikte değerlendireceğimiz ve tamamında Tefenni’yi konuşacağımız bir gün olacak. Her sunumdan sonra kıymetli hazirun o sunumun konusuyla, o birimin konusuyla, o kamu kurumunun konusuyla ilgili söz alacak İlçedeki durumun ne olduğunu, ilden göründüğü gibi mi?  yoksa daha farklı şeyler mi var? bunları dile getirecek daha çok bir istişare şeklinde toplantımıza devam edeceğiz" diyerek sözü sunum yapacak kurum yöneticilerini verdi. Burdur Milletvekili Sayın Bayram Özçelik'in eşlik ettiği toplantıda Kaymakam ve Belediye Başkanı sunumlarının ardından İl Müdürleri tarafından Tefenni İlçesinde yürütülen çalışmalar ve görev alanlarını kapsayan hizmetlerle ilgili kapsamlı sunumlar yapıldı.   Vali Arslantaş her bir sunumun ardından, o kurumun görev alanıyla ilgili Mahalle ve Köy Muhtarlarına söz vererek taleplerini ve karşılaştıkları sorunları dinledi. Toplantının sonunda katılımları ve katkıları dolayısıyla Muhtarlara teşekkür eden Vali Arslantaş, toplantıda dile getirilen konuların, tek tek not alındığını belirterek, Muhtarlarımız tarafından dile getirilen talep ve sorunların ayrıca yazılı olarak ilgili kurumlara iletilerek,  takipçisi olacaklarını ifade etti.  
VALİ ARSLANTAŞ MUHTAR TOPLANTILARINA TEFENNİ İLÇESİ İLE DEVAM ETTİ

Muhtar Toplantılarına devam eden Burdur Valisi Ali Arslantaş, Tefenni İlçesinde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

 

Tefenni programıma Kaymakam V. Safa Karahan'ı makamında ziyaret ederek başlayan Vali Arslantaş, bu ziyaretin ardından İlçeye bağlı mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantı Kaymakam Karahan ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün sunumlarıyla devam etti.

 

 

Vali Arslantaş toplantının başında yaptığı konuşmada; "Sözlerime Eylül ayının son gününde Tefenni ilçesinde mesaiyi sizlerle birlikte başlamaktan ve birlikte mesaiyi geçirebilmekten duyduğum memnuniyeti ifade ederek başlamak istiyorum. Bugün kamu yönetimindeki şeffaflık esasına uygun olarak hizmeti sağlayanlarla hizmetten fayda sağlayanların bir araya geldiği, kamu hizmetlerinin hangi noktada yeterli, çok iyi ya da eksik olduğunu birlikte değerlendireceğimiz ve tamamında Tefenni’yi konuşacağımız bir gün olacak. Her sunumdan sonra kıymetli hazirun o sunumun konusuyla, o birimin konusuyla, o kamu kurumunun konusuyla ilgili söz alacak İlçedeki durumun ne olduğunu, ilden göründüğü gibi mi?  yoksa daha farklı şeyler mi var? bunları dile getirecek daha çok bir istişare şeklinde toplantımıza devam edeceğiz" diyerek sözü sunum yapacak kurum yöneticilerini verdi.

Burdur Milletvekili Sayın Bayram Özçelik'in eşlik ettiği toplantıda Kaymakam ve Belediye Başkanı sunumlarının ardından İl Müdürleri tarafından Tefenni İlçesinde yürütülen çalışmalar ve görev alanlarını kapsayan hizmetlerle ilgili kapsamlı sunumlar yapıldı.
 

Vali Arslantaş her bir sunumun ardından, o kurumun görev alanıyla ilgili Mahalle ve Köy Muhtarlarına söz vererek taleplerini ve karşılaştıkları sorunları dinledi.

Toplantının sonunda katılımları ve katkıları dolayısıyla Muhtarlara teşekkür eden Vali Arslantaş, toplantıda dile getirilen konuların, tek tek not alındığını belirterek, Muhtarlarımız tarafından dile getirilen talep ve sorunların ayrıca yazılı olarak ilgili kurumlara iletilerek,  takipçisi olacaklarını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.