Vali Arslantaş Merkeze Bağlı Köy Muhtarları ile Bir Araya Geldi

Gündem 15.10.2020 - 16:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Arslantaş Merkeze Bağlı Köy Muhtarları ile Bir Araya Geldi

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Köy muhtarları ile bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı sonrası Merkeze bağlı Köy muhtarları ile bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.   Öğretmenevi Bahçesinde açık alanda gerçekleşen buluşmada, pandemiyle mücadelenin önemine vurgu yapan Vali Arslantaş, alınan tedbirleri uygulanması sürecinde yaptıkları katkılar dolayısıyla bütün muhtarlara teşekkür ederek, mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti. Köylerimizle ilgili sorunlarınız ve taleplerinizi yazılı olarak iletebilmeniz için arkadaşların vereceği köy talep formlarının kendisine ulaşacağını belirten Vali Arslantaş, bunun haricinde söz almak isteyen arkadaşlara sırayla söz vereceklerini belirtti.   Kısa süre önce “Merkeze bağlı İğdeli ve Kayaaltı Köyleri ile Çeltikçi İlçemizde Kuzköy’ün karantinaya alındığını belirten Vali Arslantaş, zaman zaman vakaların artış eğilimi gösterdiğini belirterek, ailemizin güvenliği, eşimizin, dostumuzun arkadaşımızın sağlığı sıhhati, güvenliği için lütfen İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararların en hassas şekilde uygulanması uyarısında bulundu. Vali Arslantaş'ın konuşmasının ardından Köy muhtarları söz alarak sorun ve taleplerini dile getirdiler.   Toplantıya başta Vali Arslantaş olmak üzere, Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, İdare ve Denetim Müdürü Ramazan Şencan, Birlik Müdürü M.Cüneyt Çağman, Merkez İl Genel Meclis Üyeleri ile köy muhtarları katıldılar.  
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Köy muhtarları ile bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı sonrası Merkeze bağlı Köy muhtarları ile bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

 

Öğretmenevi Bahçesinde açık alanda gerçekleşen buluşmada, pandemiyle mücadelenin önemine vurgu yapan Vali Arslantaş, alınan tedbirleri uygulanması sürecinde yaptıkları katkılar dolayısıyla bütün muhtarlara teşekkür ederek, mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Köylerimizle ilgili sorunlarınız ve taleplerinizi yazılı olarak iletebilmeniz için arkadaşların vereceği köy talep formlarının kendisine ulaşacağını belirten Vali Arslantaş, bunun haricinde söz almak isteyen arkadaşlara sırayla söz vereceklerini belirtti.

 

Kısa süre önce “Merkeze bağlı İğdeli ve Kayaaltı Köyleri ile Çeltikçi İlçemizde Kuzköy’ün karantinaya alındığını belirten Vali Arslantaş, zaman zaman vakaların artış eğilimi gösterdiğini belirterek, ailemizin güvenliği, eşimizin, dostumuzun arkadaşımızın sağlığı sıhhati, güvenliği için lütfen İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararların en hassas şekilde uygulanması uyarısında bulundu.

Vali Arslantaş'ın konuşmasının ardından Köy muhtarları söz alarak sorun ve taleplerini dile getirdiler.

 

Toplantıya başta Vali Arslantaş olmak üzere, Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, İdare ve Denetim Müdürü Ramazan Şencan, Birlik Müdürü M.Cüneyt Çağman, Merkez İl Genel Meclis Üyeleri ile köy muhtarları katıldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.