VALİ ARSLANTAŞ MAĞAZA AÇILIŞINA KATILDI

Gündem 13.11.2021 - 09:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

VALİ ARSLANTAŞ MAĞAZA AÇILIŞINA KATILDI

VALİ ARSLANTAŞ, İL GENEL MECLİS ÜYESİ HALİL ÇİÇEK'İN GİYİM MAĞAZASININ AÇILIŞINA KATILDI
Burdur Valisi Ali Arslantaş, konfeksiyon sektöründe Burdur’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Çiçek Kardeşler Konfeksiyon işletmesinin sahibi Halil Çiçek tarafından Burdurluların hizmetine sunulan yeni giyim mağazasının açılışına katıldı.    Aynı zamanda İlim Yayma Cemiyeti Burdur Şube Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi olan Halil Çiçek’in mağazasının açılışına başta Burdur Valisi Ali Arslantaş olmak üzere Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, kurum müdürleri, STK, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri, iş insanları ve çiçek ailesinin yakınları ve davetliler katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış töreni, Mağaza sahibi Hali Çiçek ve Vali Arslantaş'ın konuşmalarıyla devam etti. İl Müftü Yardımcısı Yüksel Güzel tarafından yapılan duaların ardından Vali Arslantaş ve protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek mağazanın açılışı yapıldı. Açılış sonrası mağazayı gezerek ürünleri inceleyen Vali Arslantaş, mağaza sahibi Halil Çicek'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, bereketli kazançlar diledi.    
VALİ ARSLANTAŞ, İL GENEL MECLİS ÜYESİ HALİL ÇİÇEK'İN GİYİM MAĞAZASININ AÇILIŞINA KATILDI

Burdur Valisi Ali Arslantaş, konfeksiyon sektöründe Burdur’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Çiçek Kardeşler Konfeksiyon işletmesinin sahibi Halil Çiçek tarafından Burdurluların hizmetine sunulan yeni giyim mağazasının açılışına katıldı. 

 

Aynı zamanda İlim Yayma Cemiyeti Burdur Şube Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi olan Halil Çiçek’in mağazasının açılışına başta Burdur Valisi Ali Arslantaş olmak üzere Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, kurum müdürleri, STK, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri, iş insanları ve çiçek ailesinin yakınları ve davetliler katıldı.


Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış töreni, Mağaza sahibi Hali Çiçek ve Vali Arslantaş'ın konuşmalarıyla devam etti. İl Müftü Yardımcısı Yüksel Güzel tarafından yapılan duaların ardından Vali Arslantaş ve protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek mağazanın açılışı yapıldı.


Açılış sonrası mağazayı gezerek ürünleri inceleyen Vali Arslantaş, mağaza sahibi Halil Çicek'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, bereketli kazançlar diledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.