VALİ ARSLANTAŞ CUMHURİYET KUPASI TENİS TURNUVASININ AÇILIŞINI YAPTI

Gündem 16.10.2020 - 11:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ CUMHURİYET KUPASI TENİS TURNUVASININ AÇILIŞINI YAPTI

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen tenis turnuvasının açılışını yaptı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen tenis turnuvasının açılışını yaptı.   Çekilen kuraların ardından turnuvanın açılış maçını yapan Vali Arslantaş, Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvasına katılan bütün sporculara başarılar diledi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis Federasyonu İl Temsilciliği tarafından organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ilimizde 15-18 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.   8 çiftin (Baba ve kızlar adı altında) katılımıyla gerçekleştirilecek turnuvanın açılışını ve ilk maçını Vali Arslantaş yaptı. Vali Arslantaş açılışta yaptığı konuşmada; Tenis Federasyonu İl Temsilciliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile bir turnuva düzenlediler. Babalar ve kızların bir araya gelerek oynayacakları bir turnuva. Bizde Burdur’a geldikten sonra tenis raketini elimize aldık. Gösteri maçı niteliğinde ilk maçı da biz yapacağız. Ben katılan bütün sporcu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum." Dedi.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen tenis turnuvasının açılışını yaptı.

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen tenis turnuvasının açılışını yaptı.

 

Çekilen kuraların ardından turnuvanın açılış maçını yapan Vali Arslantaş, Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvasına katılan bütün sporculara başarılar diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis Federasyonu İl Temsilciliği tarafından organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ilimizde 15-18 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

8 çiftin (Baba ve kızlar adı altında) katılımıyla gerçekleştirilecek turnuvanın açılışını ve ilk maçını Vali Arslantaş yaptı.

Vali Arslantaş açılışta yaptığı konuşmada; Tenis Federasyonu İl Temsilciliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile bir turnuva düzenlediler.


Babalar ve kızların bir araya gelerek oynayacakları bir turnuva. Bizde Burdur’a geldikten sonra tenis raketini elimize aldık. Gösteri maçı niteliğinde ilk maçı da biz yapacağız. Ben katılan bütün sporcu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.