VALİ ARSLANTAŞ ‘BAYRAKTAR GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ’

Gündem 04.03.2021 - 16:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ ‘BAYRAKTAR GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ’

Bayrak etkinliği kapsamında 18 Mart tarihinde Çanakkale Şehitliğinde göklere çekilecek ay yıldızlı bayrağımız Burdura geldi...
18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. Yıl dönümü ve Şehitler Anma Günü münasebetiyle düzenlenen Anadolu Gönül Yolu- 81 Genç 81 Bayrak etkinliği kapsamında 18 Mart tarihinde Çanakkale Şehitliğinde göklere çekilecek ay yıldızlı bayrağımız Burdura geldi.   Akdeniz Bölgesi illerinden Hatay’dan yola çıkarak Osmaniye Kahramanmaraş Adana Mersin Antalya İl Temsilcileri aracılığı ile bugün Burdura gelen ay yıldızlı bayrağımız Burdur Valisi Ali Arslantaş’ın katılımıyla gerçekleşen törende Antalya temsilcisi Alparslan Ergül tarafından Burdur temsilcisi Gülşah Karakılıç teslim edildi. Bayrak teslim sırasında duygu dolu anlar yaşadığını ve gençlerimizle gurur duyduğunu belirten Vali Arslantaş burada yaptığı kısa konuşmasında Bayrağımızı hem teslim edenin coşkusu heyecanı hem teslim alanın vazife bilinci coşkusu bizleri ziyadesiyle memnun etti. Cumhuriyetimizin bekçileri olarak gördüğümüz gençlerimizi bayrak taşıyanlarımız bayraktarlarımız olarak görmekten de memnun olduk. Tekrar hoş geldiniz. Teslim aldığınız andan itibaren layıkıyla koruduğunuz bayrağımızı kardeşinize teslim ettiniz ve teslim alan kardeşimizde Isparta’daki temsilci kardeşimize teslim edecek. Ben her ikinizi de tebrik ediyorum dedi.   Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen törende Burdur İl Temsilcimiz tarafından Valilik bahçesinde teslim alınan bayrağımız 5 Mart 2021 tarihinde Isparta Valiliğinde düzenlenecek törenle Akdeniz bölgesini temsilen Çanakkale’ye götürülmek üzere Isparta temsilcisine teslim edilecek. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinlik ile gençlerde var olan milli tarih bilincinin geliştirilmesi vatan bayrak sevgisinin gelecek kuşaklara aktarılması amaçlanıyor.   Etkinlik kapsamında Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı kuruluşlarda kalan gençlerimiz tarafından taşınan ülkemizin 7 bölgesinden Çanakkale’ye intikali sağlanacak 7 bayrak 81 ilden gelen gençlerin katılımıyla 18 Mart 2021 Perşembe günü Çanakkale şehitliğinde düzenlenecek törenle göndere çekilecek    
Bayrak etkinliği kapsamında 18 Mart tarihinde Çanakkale Şehitliğinde göklere çekilecek ay yıldızlı bayrağımız Burdura geldi...

18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. Yıl dönümü ve Şehitler Anma Günü münasebetiyle düzenlenen Anadolu Gönül Yolu- 81 Genç 81 Bayrak etkinliği kapsamında 18 Mart tarihinde Çanakkale Şehitliğinde göklere çekilecek ay yıldızlı bayrağımız Burdura geldi.

 

Akdeniz Bölgesi illerinden Hatay’dan yola çıkarak Osmaniye Kahramanmaraş Adana Mersin Antalya İl Temsilcileri aracılığı ile bugün Burdura gelen ay yıldızlı bayrağımız Burdur Valisi Ali Arslantaş’ın katılımıyla gerçekleşen törende Antalya temsilcisi Alparslan Ergül tarafından Burdur temsilcisi Gülşah Karakılıç teslim edildi.

Bayrak teslim sırasında duygu dolu anlar yaşadığını ve gençlerimizle gurur duyduğunu belirten Vali Arslantaş burada yaptığı kısa konuşmasında Bayrağımızı hem teslim edenin coşkusu heyecanı hem teslim alanın vazife bilinci coşkusu bizleri ziyadesiyle memnun etti. Cumhuriyetimizin bekçileri olarak gördüğümüz gençlerimizi bayrak taşıyanlarımız bayraktarlarımız olarak görmekten de memnun olduk. Tekrar hoş geldiniz. Teslim aldığınız andan itibaren layıkıyla koruduğunuz bayrağımızı kardeşinize teslim ettiniz ve teslim alan kardeşimizde Isparta’daki temsilci kardeşimize teslim edecek. Ben her ikinizi de tebrik ediyorum dedi.

 

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen törende Burdur İl Temsilcimiz tarafından Valilik bahçesinde teslim alınan bayrağımız 5 Mart 2021 tarihinde Isparta Valiliğinde düzenlenecek törenle Akdeniz bölgesini temsilen Çanakkale’ye götürülmek üzere Isparta temsilcisine teslim edilecek.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinlik ile gençlerde var olan milli tarih bilincinin geliştirilmesi vatan bayrak sevgisinin gelecek kuşaklara aktarılması amaçlanıyor.

 

Etkinlik kapsamında Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı kuruluşlarda kalan gençlerimiz tarafından taşınan ülkemizin 7 bölgesinden Çanakkale’ye intikali sağlanacak 7 bayrak 81 ilden gelen gençlerin katılımıyla 18 Mart 2021 Perşembe günü Çanakkale şehitliğinde düzenlenecek törenle göndere çekilecek

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.