VALİ ARSLANTAŞ AĞLASUN PAZARINDA VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ, UYARILARDA BULUNDU

Gündem 28.08.2020 - 15:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ AĞLASUN PAZARINDA VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ, UYARILARDA BULUNDU

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Ağlasun ilçesine ziyarette bulundu.
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Ağlasun ilçesine ziyarette bulundu. İlçe programına Kaymakamlık ziyaretiyle başlayan Vali Arslantaş, son yayınlanan Mülki İdare Amirleri kararnamesi ile Ağlasun’a atanan Kaymakam Tahir Demir’i ziyaret etti. Hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar dileyen Vali Arslantaş, bu ziyaretin ardından İlçe Pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlara bir araya geldi. Pandemi kapsamında Ağlasun pazarında uygulanan tedbirleri yerinde inceleyen Vali Arslantaş, Kaymakam Demir ve Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy’dan alınan tedbirlerle ilgili bilgi aldı. Sohbet ettiği Pazar esnafı ve vatandaşlara hayırlı bereketli alışverişler dileyen Vali Arslantaş, ziyareti süresince başta maske, temizlik ve sosyal mesafe kuralları olmak üzere Kontrollü Sosyal Hayat dönemi içerisinde uyulması gereken diğer tedbirler konusunda uyarılarda bulundu. Ağlasun ziyaretini tamamlamadan önce, İlçe merkezinde bulunan çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Arslantaş, talep ve isteklerini dinleyerek sohbet etti.
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Ağlasun ilçesine ziyarette bulundu.

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Ağlasun ilçesine ziyarette bulundu.

İlçe programına Kaymakamlık ziyaretiyle başlayan Vali Arslantaş, son yayınlanan Mülki İdare Amirleri kararnamesi ile Ağlasun’a atanan Kaymakam Tahir Demir’i ziyaret etti.

Hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar dileyen Vali Arslantaş, bu ziyaretin ardından İlçe Pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlara bir araya geldi.

Pandemi kapsamında Ağlasun pazarında uygulanan tedbirleri yerinde inceleyen Vali Arslantaş, Kaymakam Demir ve Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy’dan alınan tedbirlerle ilgili bilgi aldı.

Sohbet ettiği Pazar esnafı ve vatandaşlara hayırlı bereketli alışverişler dileyen Vali Arslantaş, ziyareti süresince başta maske, temizlik ve sosyal mesafe kuralları olmak üzere Kontrollü Sosyal Hayat dönemi içerisinde uyulması gereken diğer tedbirler konusunda uyarılarda bulundu.

Ağlasun ziyaretini tamamlamadan önce, İlçe merkezinde bulunan çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Arslantaş, talep ve isteklerini dinleyerek sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.