VALİ ARSLANTAŞ’A 112 GÜNÜ ZİYARETİ

Gündem 11.02.2021 - 14:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ’A 112 GÜNÜ ZİYARETİ

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş 11 Şubat 112 Günü dolayısıyla ziyarette bulunan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mehmet Saraoğlu ve beraberinde yer al...
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş 11 Şubat 112 Günü dolayısıyla ziyarette bulunan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mehmet Saraoğlu ve beraberinde yer alan personeli kabul etti.     Vatandaşlara yönelik tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri ile 112 Acil Çağrı hizmeti bilincinin oluşması toplumsal farkındalığın artırılması amacıyla 2009 yılından bu yana kutlanan 112 Günü dolayısıyla Vali Arslantaşa ziyaret gerçekleştiren heyet İlimizde yürütülen 112 Çağrı Hizmetleri ve 112 günü dolayısıyla yapılacak etkinliklerle ilgili kendisine bilgi verdiler. Ziyaretleri dolayısıyla heyete teşekkür eden Vali Arslantaş Acil Çağrı hizmeti veren bütün kurum çalışanlarının 112 Gününü kutladı.   İçişleri Bakanlığı tarafından 2005 yılında başlatılan ve İlimizde de 2013 yılından itibaren uygulanmaya başlanan 112 Acil Çağrı Merkezi Projesi kapsamında Acil Çağrı Hizmetlerinin 112 numarası altında tek numarada birleştirildiğini belirten Vali Arslantaş acil durumlar için kullanılması gereken bu hizmeti vatandaşlarımızın gereksiz çağrılarla meşgul etmemeleri gerektiğini vurguladı. Bazı acil durumlarda dakikaların hatta saniyelerin çok önemli olduğunu belirten Vali Arslantaş vatandaşlarımızdan isteğimiz yanlışlıkla aramalar asılsız aramalar bilgi alma amaçlı aramalar gibi 112yi gereksiz arayarak yürütülen hizmeti aksatmamalarını istedi.
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş 11 Şubat 112 Günü dolayısıyla ziyarette bulunan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mehmet Saraoğlu ve beraberinde yer al...

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş 11 Şubat 112 Günü dolayısıyla ziyarette bulunan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mehmet Saraoğlu ve beraberinde yer alan personeli kabul etti.

 

 

Vatandaşlara yönelik tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri ile 112 Acil Çağrı hizmeti bilincinin oluşması toplumsal farkındalığın artırılması amacıyla 2009 yılından bu yana kutlanan 112 Günü dolayısıyla Vali Arslantaşa ziyaret gerçekleştiren heyet İlimizde yürütülen 112 Çağrı Hizmetleri ve 112 günü dolayısıyla yapılacak etkinliklerle ilgili kendisine bilgi verdiler.

Ziyaretleri dolayısıyla heyete teşekkür eden Vali Arslantaş Acil Çağrı hizmeti veren bütün kurum çalışanlarının 112 Gününü kutladı.

 

İçişleri Bakanlığı tarafından 2005 yılında başlatılan ve İlimizde de 2013 yılından itibaren uygulanmaya başlanan 112 Acil Çağrı Merkezi Projesi kapsamında Acil Çağrı Hizmetlerinin 112 numarası altında tek numarada birleştirildiğini belirten Vali Arslantaş acil durumlar için kullanılması gereken bu hizmeti vatandaşlarımızın gereksiz çağrılarla meşgul etmemeleri gerektiğini vurguladı.

Bazı acil durumlarda dakikaların hatta saniyelerin çok önemli olduğunu belirten Vali Arslantaş vatandaşlarımızdan isteğimiz yanlışlıkla aramalar asılsız aramalar bilgi alma amaçlı aramalar gibi 112yi gereksiz arayarak yürütülen hizmeti aksatmamalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.