VALİ ARSLANTAŞ 2. OSB SAHASINDA İNCELEMEDE BULUNDU

Gündem 12.11.2020 - 08:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ 2. OSB SAHASINDA İNCELEMEDE BULUNDU

Vali Arslantaş, Türkiye’nin en büyük mermer fabrikalarının arasında yer alacak olan fabrika hakkında yetkililerden bilgi aldı...
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden bir mermer fabrikası inşaatı ile ve üretim faaliyetini sürdüren bir mobilya fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.   İlk olarak aynı binada faaliyet gösteren 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüklerini ziyaret ederek idari personelle bir araya gelen Vali Arslantaş, sanayi bölgeleri hakkında 1. OSB Müdürü Hüseyin Genç ve 2. OSB Müdürü Bülent Aslanboğa’dan bilgi aldı. Ziyaretine 2. OSB’de yapımı devam eden Antalya Mermer’in fabrika inşaat sahasına inceleme ziyaretinde bulunarak devam eden Vali Arslantaş, Türkiye’nin en büyük mermer fabrikalarının arasında yer alacak olan fabrika hakkında yetkililerden bilgi aldı.   Vali Arslantaş daha sonra bölgenin önemli mobilya fabrikalarından biri olan Dasila Mobilya'yı ziyaret etti. Dasila markasıyla İlimizden tüm Türkiye’ye mobilya pazarlayan aynı zamanda yurt dışına ihracat da gerçekleştiren Dasila Mobilya Markası hakkında bilgi alan Vali Arslantaş, fabrika sahibi Ali- Duygu İlişik ailesinden yapılan ürünler ve mobilya sektörü hakkında genel bilgi aldı.   Vali Arslantaş’a ziyaretleri sırasında Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik eşlik etti.        
Vali Arslantaş, Türkiye’nin en büyük mermer fabrikalarının arasında yer alacak olan fabrika hakkında yetkililerden bilgi aldı...

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden bir mermer fabrikası inşaatı ile ve üretim faaliyetini sürdüren bir mobilya fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

İlk olarak aynı binada faaliyet gösteren 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüklerini ziyaret ederek idari personelle bir araya gelen Vali Arslantaş, sanayi bölgeleri hakkında 1. OSB Müdürü Hüseyin Genç ve 2. OSB Müdürü Bülent Aslanboğa’dan bilgi aldı.

Ziyaretine 2. OSB’de yapımı devam eden Antalya Mermer’in fabrika inşaat sahasına inceleme ziyaretinde bulunarak devam eden Vali Arslantaş, Türkiye’nin en büyük mermer fabrikalarının arasında yer alacak olan fabrika hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Vali Arslantaş daha sonra bölgenin önemli mobilya fabrikalarından biri olan Dasila Mobilya'yı ziyaret etti.

Dasila markasıyla İlimizden tüm Türkiye’ye mobilya pazarlayan aynı zamanda yurt dışına ihracat da gerçekleştiren Dasila Mobilya Markası hakkında bilgi alan Vali Arslantaş, fabrika sahibi Ali- Duygu İlişik ailesinden yapılan ürünler ve mobilya sektörü hakkında genel bilgi aldı.

 

Vali Arslantaş’a ziyaretleri sırasında Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik eşlik etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.