VAKALARIN ÇOĞUNLUĞU TEMASLI GİZLİLİĞİNDEN KAYNAKLANIYOR

Gündem 11.11.2020 - 09:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VAKALARIN ÇOĞUNLUĞU TEMASLI GİZLİLİĞİNDEN KAYNAKLANIYOR

Burdur'un Tefenni ilçesinde vatandaşların bazı hususlarda hassas davranmaması sonucu artmaya devam ediyor...
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak toplu etkinliklerin bir müddet bırakılması gerektiğine dikkat çekti.   Geçtiğimiz günlerde temaslıların gizlenmesi ile ilgili yaptığı açıklamaya da değinen Başkan Alagöz, "Kıymetli Tefennili hemşerilerim Haftalardır, günlerdir gerek sosyal medya gerekse ilan yoluyla Polis, jandarma, Camii imamlarımız ve Belediye personelimiz sizleri uyarmaya ve bilgilendirmeye çalışıyor. İlçe Hastanemizde Başhekimimiz başta olmak üzere doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız gece yarılarına kadar filyasyon çalışması yapmak, olası vakaların sayılarını azaltmak için mücadele ediyor.    Kimse kusura bakmasın lakin tek keyif, tek sosyal hayat sizlerde yok. Sizler için gecesini gündüzüne katan bu kadar insanın üzerinizde hakkı var. Kendinizi düşünmüyorsanız kul hakkı ile borçlu olduğumuz bu insanlara borcumuzu ödeyelim. Allah Rızası için kendinizi, çocuklarınızı, anne ve babanızı düşünmüyorsanız Polisimizi, Jandarmamızı, Doktorumuzu, hemşiremizi, zabıtamızı düşünün. Ne olur kadınlarımız bir müddet daha altın günü yapmasa ne olur aile ziyaretleri yapmasak ne olur asker uğurlaması yapmasak?   Ayrıca buradan tekrar etmek istiyorum bugün ilçemizdeki vakaların büyük bir çoğunluğunun sebebi temaslı listesi gizlemekten kaynaklanıyor. Sizler gizlediğiniz isimlere iyilik yapmıyor tam tersi belki onları telafisi olmayan bir yola sürüklüyorsunuz.   Sizlerden tekrar tekrar rica ediyorum. Lütfen daha duyarlı olun. Lütfen mümkün mertebe evlerinizden çıkmayın. Ve lütfen bir Müslüman Türk olduğumuzun bilinciyle filyasyon ekibine yalan söylemeyin. İlçemizde vakalar sizlerin düşündüğünden çok daha fazla. İnşallah tedbirlerle ve biraz sabırla sağlıklı mutlu yarınlar bizlerin olacak." İfadelerini kullandı.  
Burdur'un Tefenni ilçesinde vatandaşların bazı hususlarda hassas davranmaması sonucu artmaya devam ediyor...

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak toplu etkinliklerin bir müddet bırakılması gerektiğine dikkat çekti.

 

Geçtiğimiz günlerde temaslıların gizlenmesi ile ilgili yaptığı açıklamaya da değinen Başkan Alagöz, "Kıymetli Tefennili hemşerilerim Haftalardır, günlerdir gerek sosyal medya gerekse ilan yoluyla Polis, jandarma, Camii imamlarımız ve Belediye personelimiz sizleri uyarmaya ve bilgilendirmeye çalışıyor. İlçe Hastanemizde Başhekimimiz başta olmak üzere doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız gece yarılarına kadar filyasyon çalışması yapmak, olası vakaların sayılarını azaltmak için mücadele ediyor. 

 

Kimse kusura bakmasın lakin tek keyif, tek sosyal hayat sizlerde yok. Sizler için gecesini gündüzüne katan bu kadar insanın üzerinizde hakkı var. Kendinizi düşünmüyorsanız kul hakkı ile borçlu olduğumuz bu insanlara borcumuzu ödeyelim. Allah Rızası için kendinizi, çocuklarınızı, anne ve babanızı düşünmüyorsanız Polisimizi, Jandarmamızı, Doktorumuzu, hemşiremizi, zabıtamızı düşünün.
Ne olur kadınlarımız bir müddet daha altın günü yapmasa ne olur aile ziyaretleri yapmasak ne olur asker uğurlaması yapmasak?

 

Ayrıca buradan tekrar etmek istiyorum bugün ilçemizdeki vakaların büyük bir çoğunluğunun sebebi temaslı listesi gizlemekten kaynaklanıyor. Sizler gizlediğiniz isimlere iyilik yapmıyor tam tersi belki onları telafisi olmayan bir yola sürüklüyorsunuz.

 

Sizlerden tekrar tekrar rica ediyorum. Lütfen daha duyarlı olun. Lütfen mümkün mertebe evlerinizden çıkmayın. Ve lütfen bir Müslüman Türk olduğumuzun bilinciyle filyasyon ekibine yalan söylemeyin.
İlçemizde vakalar sizlerin düşündüğünden çok daha fazla.

İnşallah tedbirlerle ve biraz sabırla sağlıklı mutlu yarınlar bizlerin olacak." İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.