VADE SAYISINDAKİ ARTIŞ İKİNCİ EL ARABA PAZARINDA 'CAN SUYU' OLDU

Gündem 19.03.2021 - 13:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VADE SAYISINDAKİ ARTIŞ İKİNCİ EL ARABA PAZARINDA 'CAN SUYU' OLDU

Vadeli işlemlerin başlamasıyla birlikte hareketlilik başladı...
İkinci el araba satışlarında vadeli işlemlerin başlamasıyla birlikte hareketlilik başladı   İkinci el otomobil satışlarında vadelendirme işlemi fiyata göre belirlenirken, orta gelir grubunu ilgilendiren 120 bin lira ve altındaki araçlar için 45 ay olan vade sayısı 60 aya çıkarıldı. İzmirli ikinci el esnafı, yeni vadelendirme işleminin satışlara olumlu yansıdığını ve piyasayı hareketlendirdiğini söyledi.
Vadeli işlemlerin başlamasıyla birlikte hareketlilik başladı...

İkinci el araba satışlarında vadeli işlemlerin başlamasıyla birlikte hareketlilik başladı

 

İkinci el otomobil satışlarında vadelendirme işlemi fiyata göre belirlenirken, orta gelir grubunu ilgilendiren 120 bin lira ve altındaki araçlar için 45 ay olan vade sayısı 60 aya çıkarıldı. İzmirli ikinci el esnafı, yeni vadelendirme işleminin satışlara olumlu yansıdığını ve piyasayı hareketlendirdiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.