Uzman erbaşlar yemin etti

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 07.09.2019 - 09:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Uzman erbaşlar yemin etti

Uzman erbaşlar yemin etti
Isparta'da Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi'nde temel eğitimlerini tamamlayan uzman erbaşlar yemin etti.  Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığında gerçekleştirilen törende, 2019'a 7. dönem, bin 825 uzman erbaş, silah ve Türk bayrağı üzerine el basarak yemin etti.  Yaş kütüğüne dönem plaketinin çakılmasıyla devam eden törende, Kara Kuvvetleri EDOK Komutanı Korgeneral Yavuz Türkgenci, birliğe ilk katılan askere hediye verdi.  Törene, Korgeneral Türkgenci'nin yanı sıra, Dağ Komando Okul ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Budakçı, Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanı Piyade Albay Bilgin Çetinbağ, gaziler ve asker yakınları katıldı.
Uzman erbaşlar yemin etti

Isparta'da Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi'nde temel eğitimlerini tamamlayan uzman erbaşlar yemin etti. 

Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığında gerçekleştirilen törende, 2019'a 7. dönem, bin 825 uzman erbaş, silah ve Türk bayrağı üzerine el basarak yemin etti. 

Yaş kütüğüne dönem plaketinin çakılmasıyla devam eden törende, Kara Kuvvetleri EDOK Komutanı Korgeneral Yavuz Türkgenci, birliğe ilk katılan askere hediye verdi. 

Törene, Korgeneral Türkgenci'nin yanı sıra, Dağ Komando Okul ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Budakçı, Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanı Piyade Albay Bilgin Çetinbağ, gaziler ve asker yakınları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.