UYUYAN GÜZEL BALESİ, PRÖMİYERE HAZIRLANIYOR

Sanat 13.04.2015 - 13:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

UYUYAN GÜZEL BALESİ, PRÖMİYERE HAZIRLANIYOR

UYUYAN GÜZEL BALESİ, PRÖMİYERE HAZIRLANIYOR
Antalya Devlet Opera ve Balesi, Çaykovski’nin notaları ile Grimm Kardeşler’in ünlü masalı “Uyuyan Güzel” balesinin prömiyerini gerçekleştirecek.  Orkestra şefliğini Hakan Kalkan’ın yaptığı eserin koreografisi Marius Petıpa’ya ait. Armağan Davran ve Volkan Ersoy sahneye koyduğu eser, 22 Nisan tarihinde izleyici ile buluşacak. Provaları devam eden eserin dekoru Nihat Kahraman, kostümleri Nursun Ünlü ve ışık tasarımı Fuat Gök imzasını taşıyor. İki perdelik bale, 25 ve 29 Nisan tarihlerinde Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde tekrar sahnelecek.
UYUYAN GÜZEL BALESİ, PRÖMİYERE HAZIRLANIYOR

Antalya Devlet Opera ve Balesi, Çaykovski’nin notaları ile Grimm Kardeşler’in ünlü masalı “Uyuyan Güzel” balesinin prömiyerini gerçekleştirecek. 
Orkestra şefliğini Hakan Kalkan’ın yaptığı eserin koreografisi Marius Petıpa’ya ait. Armağan Davran ve Volkan Ersoy sahneye koyduğu eser, 22 Nisan tarihinde izleyici ile buluşacak.
Provaları devam eden eserin dekoru Nihat Kahraman, kostümleri Nursun Ünlü ve ışık tasarımı Fuat Gök imzasını taşıyor. İki perdelik bale, 25 ve 29 Nisan tarihlerinde Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde tekrar sahnelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.