Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapan Şahıslar Yakalandı

Asayiş 24.02.2020 - 12:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapan Şahıslar Yakalandı

  Burdur Valiliği'nce yapılan açıkamaya göre;  Burdur Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde çok yönlü olarak yürütülen uyuşturucu ile mücadele kapsamında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik, Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; Burdur İli Gölhisar İlçesi Uylupınar köyünde A.Ö. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı duyumu alınmıştır.   Alınan duyum üzerine A.Ö. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 40 gr. Esrar maddesi ve 1 adet hassas terazi, evinde ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde ise 30 gr. Esrar maddesi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 500 TL para ele geçirilmiştir. Gölhisar Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen toplam 70 gr. Esrar maddesi, 500 TL para ve 1 adet hassas teraziye el konulmuş olup, gözaltına alınan şüpheli A.Ö. isimli şahıs işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

 

Burdur Valiliği'nce yapılan açıkamaya göre; 

Burdur Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde çok yönlü olarak yürütülen uyuşturucu ile mücadele kapsamında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik, Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; Burdur İli Gölhisar İlçesi Uylupınar köyünde A.Ö. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı duyumu alınmıştır.  

Alınan duyum üzerine A.Ö. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 40 gr. Esrar maddesi ve 1 adet hassas terazi, evinde ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde ise 30 gr. Esrar maddesi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 500 TL para ele geçirilmiştir.

Gölhisar Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen toplam 70 gr. Esrar maddesi, 500 TL para ve 1 adet hassas teraziye el konulmuş olup, gözaltına alınan şüpheli A.Ö. isimli şahıs işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.